Klar for avreise. En koffert – fire stk!

Jeg nyter late,varme (men lite sol), og rolige dager på Fornebu. M og jeg er mye på tur her ute. Vi stopper innom Kaffebrenneriet, går forbi den nye leiligheten for å se hvor langt de har kommet, og tar livet med ro.

I morgen reiser vi til Montecorice, og vi har allerede pakket ferdig. På tirsdag tok jeg frem en koffert og begynte å pakke. Jeg trodde faktisk at vi skulle få alt i en, men siden vi ikke har full size kofferter og selvfølgelig måtte ha med unicornen til bassenget, basseng babygymmen til M, og Bose anlegget ble det to. Hadde vi hatt en hakket større hadde vi fire reist med kun en koffert. Tror jeg skal kjøpe inn det til neste familieferie ;)

Mine ting tar en side av den ene kofferten, M og F sine ting i den andre siden. Lavrans sine ting tar den ene siden av koffert nr to, og den siste siden er da til det jeg nevnte over. Jeg får jo helt mark i magen av for mye greier på reise, og det er derfor jeg også 98% av gangene kun har håndbagasje. Ved siden av de to koffertene har vi en Prampack med bilsetene, og reisetrille til M. 

Veldig lite sminke er med, og jeg har heller fokusert ekstra mye på hudpleie. Dagkrem med faktor, fukt, pleie, solkremer i alle faktorer, osv

F trenger ikke hundre kjoler, for hun kommer nok til å bo i badedrakten. Et par lette kjoler, to-tre basic-plagg som t-skjorter og shorts, en hoodie, kosedress og et par sandaler og sneakers. M trenger heller ikke så mye, så jeg har kun pakket tre bodyer, tre lette kjoler, en kosedress/bukser, hoodie, en badedrakt, solhatt, og en strømpebukse hvis det blir «kaldt». Hun vil jo mest sannsynlig bare dulle rundt i bleie. Jentene har felles toalettmappe. Mens jeg pakker tenker jeg alltid, trenger vi virkelig denne? Blir den brukt? Er svaret halveis, tar jeg det ikke med. Ps: det jeg også alltid har i bakhodet er at det ikke noe problem å vaske klærne på tur ;)

Vi har tatt med noen bleier, badebleier, en pakke nan, og grøt bare for å ha noe før vi kjøper inn der nede. Til flyturen bruker vi kun min veske og her tar jeg med meg : flaske, ferdig nan, smoothie, noen bleier, våtservietter og et tynt pledd. Thats it. Jeg har ingen egen veske/sekk til M (eller F), så vi deler veske :) 

Vi reiste også veldig enkelt med F når hun var liten, og selvfølgelig blir det noe nytt med en til nå, men det vet jeg kommer til å gå bra :)! Første gang for alt, og om noe skjærer seg så vet vi det til neste gang, hehe. 

Anja

Skriv en kommentar

17 kommentarer

 1. Hvor er de knallfine skoene dine fra?

  1. hei hei, hvilke? =)

   1. Christine

    De rosa på første bilde:-)

   2. Anja Johansen

    De er fra Adidas. Kjøpte de for ca to år siden :p

 2. Vi pakker alltid klær til alle i 2 kofferter. Da har vi noe å ha på hvis en av de er forsinket eller kommer bort veldig kjekt hvis en har tilgang til vaskemaskin, det hadde ikke vi i fjor så da ble det akkurat med klær selv med 2 kofferter

 3. Hei! Refererer til snappen din. Er det skjult reklame for Nestle? Du har jo vist en del nestle produkter før også. Bare lurer

  1. hey =) hehe viser en del av mye i hverdagen min, og det betyr ikke at det er reklame/samrbeid/spons osv for det :) Nå får M Nan, og når jeg har snakket om flaksebarn er det naturlig at jeg har vist nan (som nestle lager..). Hun får smoothie poser, mat på glass både fra Nestle, Hipp og Organix. Men et smarbeid med Nestle, Hipp eller noe annet M får hadde vært supert det (hehe), og om det skjer ser du det TYDELIG ;) Klem

 4. Så flott kjole du har på deg- rosa. Hvor er den fra?

  1. Hei, den er fra American V. Kjøpt for to år siden =)

 5. Hei.
  Hvilken reisetrille har dere til M? Får dere den med helt frem til gate?

  Hilsen hun som reiser med baby for første gang

  1. Hey girl :) Vi reiste med Stokke Trailz med F når hun brukte vogn. Funket supert! Nå skulle vi egentlig ha reist med den nye Stokke reisevognen men pga bestlling og sen levering måtte vi finne en ny. Da ble det Babyzen yoyo6+ og jeg elsker den!! Liten, suuuper lett, kjempe fin på alle tereng, og vi fikk den med inn på flyet ;) Klem

 6. Fint innlegg :) Kunne du også ha laget et innlegg med hva du pakker til deg selv for en slik tur?

  1. Hei hei, ja det kan jeg, kommer snart =) klemmer

 7. Supert med tips jeg har lurt på hvor mye jeg skulle pakke til bebis, men du har jo rett i at det blir jo stort sett bleie og UV-klær til bassenget. Vi fikk faktisk henne på Bærum da dere var der, så de er like gamle

  1. Hei hei :) Aaah så gøy ;) God sommer, kos dere =)

 8. Blir så inspirert av sommerklærne du pakker til deg selv. Fineste stilen har du <3 :)

  1. :) :)