Ingen sommer uten sneakers og sommerkjoler!

Annonse Skoringen

Noe av det beste og behageligste for meg i sommerperioden, er sneakers og sommerkjole. Fra og med mai og ut august går jeg sjeldent i noe annet, og jeg tror veldig mange forbinner meg med nettopp sneakers og en søt sommerkjole.

Dagen i dag startet med morgenkaffe ute på balkongen og frokost med alle fire. Sol og 24 grader sier gradestokken her hjemme nå. Flamingo bassenget er blåst opp på balkongen, begge jentene koser seg, og senere blir det konsert, middag ute i solen, og så hagefest her ute på Fornebu.

Antrekk for kvelden blir jo selvfølgelig.. sommerkjole og sneakers. Dere spør mye om sko og sommerkjoler, og jeg syntes sporty, freshe og flerfarget sneakers spriter opp sommernatrekket. Jeg har lagt ved to favoritter fra Skoringen i dag. To stk som er litt mer kraftige i fargene. Jeg har fortsatt de gode «gamle» hvite sneakersene, men jeg syntes det er ekstra kult å bruke noen med litt mer farger slik at antrekket kommer ekstra godt frem!

Sorte sneakers fra Skoringen/ HER

Turkise sneakers fra Skoringen/ HER

Sneakers skoene ligger på 599,-, de er solide, og gode på foten. De er litt små i str, men er du en liten 38, så passer 38. Er du en stor 38 så gå for 39. Begge skoene ( pluss flere sneakers) finner du HER, og min egen side hos Skoringen med alle mine favoritter samlet, finner du HER


Skoringen får btw inn en ny modell om ikke så alt for lenge som er i samme gate som disse to, men i fargen racing green med spor av andre farger! Holder dere oppdatert på den ;)

Ha en fiiiin sommerdag :)!

Anja

2 kommentarer

 1. Christel N. Strømsvåg

  Hei!
  Sååå fin kjole, den lyse med knyting i livet Hvor har du kjøpt den, hvilket merke er det?
  På forhånd, takk for svar!
  Christel

  1. Anja Johansen

   Hei den er fra Envi :) Kjøpt på nett. God sommer. Klemmer

Kommentarfeltet er stengt.