Helg, sjømat, regn og seks mnd igjen!

Fredag! Fredager er jo Lavrans sin pappaperm dag, men jeg med uansett ;) 

Det har vært en rolig dag i dag, og vi hadde egentlig tenkt å rydde litt ut av boden. Mye å selge, gi bort og sortere. Greit å ha det i orden før vi begynner med flyttingen. Tiden flyr jo avgårde, og om seks mnd skriver jeg fra den nye leiligheten. Tiden kan faktisk gjerne gå enda fortere for min del, for jeg er veldig sugen på å den «nye starten» i den nye leiligheten. fem-seks mnd igjen…så er vi der ;)

Denne helgen har jeg meldt mitt ønske om sjømat. Reker, kreps, krabbe, kamskjell, eller fiskesuppe. Hehe. Har ikke helt bestemt oss enda. Jeg elsker sjømat og kunne ha spist det hver dag til alle måltider. Var en sommer jeg kjøpte og serverte reker til middag nesten hver dag, og da var det like før Lavrans ble lei! Eller, han ble faktisk litt lei, han orket ikke tanken på reker resten av den sommeren.

Nå er det helg, vi skal hente F tidlig i bhg, og så får vi se hva det blir fra fiskedisken i dag..eller i morgen ;) God helg!

Anja 

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hei, hvor er de kule skoene fra? Blir så inspirert av klesstilen din, jeg elsker også sommerkjoler

    1. hei hei, de kjøpte jeg i Stockholm, og er fra Puma. Har ikke sett de på nett eller her hjemme, meeen kan jo være de finnes et sted ;) Klem