Når det er slik som dette, er det bare en ting å gjøre!

FRA SOL TIL REGN

Da jeg våknet i dag syntes jeg det egentlig var ganske koselig at det regnet. Ja, jeg håper på bedre vær jeg også denne sommeren, men noen ganger er det veldig koselig med regn fordi det setter igjen den koselige stemningen hjemme. Lysten på å lage noe annet en grillmat (hehe ;), kose seg i sofaen eller sengen med jentene, og høre/se regnet utenfor.

Når det er meldt slik vær hele uken er det bare en ting å gjøre. Lage det KOS hjemme. Jeg har fremdeles ikke levert F i bhg, og syntes det var så hyggelig i går med en lang morgen, så tenkte vi kunne gjøre det samme i dag og. Nå har jeg akkurat lagt M, for hun sover alltid etter frokosten sin, og så skal vi snart begynne å lage litt kakao, sette på en film, og kose oss under dyna i soafen. 

Anja

Skriv en kommentar

3 kommentarer

  1. Sorry at jeg sier det, men du har en utrolig sexy type

  2. Elsker kjolene dine! Den rosa du hadde på et bilde i heisen på story igår, hvor var den fra

    1. Hei =) Other stories =)