La oss ta en liten sommerprat om dette her!

Annonse Boots Apotek

God morgen fra Roma! Her steker solen, gradene varmer, og isen jeg skulle spise etter lunsjen i går smeltet før jeg fikk tatt et bilde av den, hehe.

Vi har jo samme rom som sist gang og det betyr utsikt over byen, og en egen liten balkong vi kan nyte solen!

I går tok jeg meg en liten time her ute på solsengen, og selv om jeg ikke er av den typen som går all in for å bli tan om sommeren så syntes jeg selvfølgelig at det er fresht å få en litt glødene farge i sommerperioden. Helt siden jeg var liten (bortsett fra et opphold da jeg var 18 år og trodde olje med faktor 5 var smud, og at solbrenthet blir jo brunt etter hvert), har jeg brukt høy faktor! Jeg bruker ALLTID 30 i ansiktet! Uansett!

Solkremene fra Soltan finner du HER

På kroppen begynner jeg med høy faktor, og så går jeg heller litt ned utover sommeren! En ting mange tror er fakta, er jo at jo høyere faktor du bruker jo blekere blir du. Det er feil. Det tar bare lengre tid før du får den fine, glødende og sunne fargen som ikke skader eller preller av etter en uke. 

I dag skal jeg tipse og minne dere om Soltan. Disse produktene får du kjøpt på Boots Apotek btw! Flere spør meg hvert eneste år om jeg tar solarium, selvbruning eller noe kosttilskudd siden jeg har en fin farge året rundt. Jeg tar ingen av delene, og det eneste jeg «gjør» er å bruke solkrem. Jeg mister jo fargen min jeg også, men den sitter fortsatt litt igjen resen av året.


Om litt over en uke drar vi hele familien til huset i Italia, og dette blir jo Maud sin første sommer. Solhatt, uv badedrakt, og solfaktor 50! Både Frøya og Maud smører jeg 30 og 50! To av Soltan produktene for kids er «anti sand» noe gjør at den ikke er klissete,  de er ekstra vannresistent, dermatologisk testet, og som de andre Soltan produktene har de en varihet på 8 timer. Vi må huske på å ta vare på huden, og det er ikke verdt å droppe solkrem eller lave faktorer for en brunfarge som kun varer noen uker og ser bra ut å bilder!

Er du først litt uheldig etter mye sol på kroppen, ta deg tid til litt «me time». Selv jeg kan bli solbrent og kjenne at huden har fått nok selv om jeg smører meg. Spesielt nesen min er utsatt ;) Jeg personlig klarer ikke å ligge å sole meg i flere timer, men her i Roma går vi jo ute i solen i mange timer, så blir på en måte nesten det samme. Solen tar like mye selv om du er aktivitet, og da er det godt for huden å ta litt ekstra vare på den når dagen er over. Smør deg med en god krem, eller bruk en aftersun. Min fra Soltan anbefaler jeg virkelig! Den trekker seg raskt inn i huden og du slipper å føle at sommerkjolen du skal bruke på kvelden klister seg fast, hehe.

Alle produktene og Boots Apotek sine ekspert råd finner du HER

God sommer, og HUSK SOLKREM!

Anja

Skriv en kommentar

6 kommentarer

  1. Ååå jeg vil ha kjolen, hvor er den fra??

    1. Den er fra Zara =)

  2. Hei! Siden du har et samarbeid med Dr Schrammek, hvorfor anbefaler du ikke solkremer derfra? Har du testet de? Kos deg i Roma!

    1. Hey, jo jeg gjør det og, og de ligger her inne på bloggen. Men Dr Schrammek har ikke kids solkremer, og de har heller ikke lavere faktor enn 50 til fjes (kun dagkrem med 20 i), så derfor bruker jeg noe annet på de andre faktorene :) Ja, jeg bruker dagkremen fra Dr.S :)

  3. Så fine du er! Hvor har du kjøpt kjolen? ❤

    1. Den er fra Zara =) Tusen takk <3 <3 Klem