Ukens matglede #1

Jeg er litt usikker på hva jeg kaller denne retten, for det eneste jeg gjør er å ta alt jeg finner av grønt i kjøleskapet og mixe det sammen. Uansett hvordan type salat jeg lager har jeg alltid en protein kilde med i retten! Jeg lager aldri samme salat, da jeg kjøper inn masse nytt, og bruker fantasien min hver gang. (Pluss litt inspo fra instagram;) Slike retter som denne kan jeg både spise som frokost eller lunsj.

Jeg elsker å finne nye ukjente grønnsaker som jeg aldri har prøvd før, blande bær og grønt, forskjellige typer salat, frukt og fisk, egg, rene protein kilder, og noen ganger grvt brød. Tenker jeg prøøøøøøve å dele disse rettene med dere siden veldig mange spør om kostholdet mitt. Jeg er ikke veggis eller junky, men jeg spiser ekstremt mye rene matvarer og så kliner jeg til med både pizza og Mcern når jeg vil det ;)

Et viktig tips: Gjør det innbydene og bruk farger! Da frister det mer og lage det oftere ;)

I denne matgleden er det:

Røde og gule tomater

Avokado

Spirer

Egg

Asparges

Frisésalat

Reddik

Bladpersille

Salt & pepper

Rødløk

Anja

Publisert i MAT

Skriv en kommentar