Spørsmålene, svarene mine og tilbakemeldingene.

Jakke/ Envi (to år siden), Kjole (jeg har s) /Her , Sko/ Skoringen

Er ikke et spørsmål, men ville bare si at jeg liker og respekter den «rolige» måten du ikke eksponerer barna, men like vel inkl de litt. Det at de noen ganger er med i reklame bryr jeg meg ikke noe om, men at du fremdeles holder identiteten deres skjult står det stor respekt av!

Ville bare si at du ståler om dagen! Har sett på Instagram at du virkelig har gått all in ang trening, og så og si har trent hver dag siden Maud kom. Slik blir det en god utståling av ;) Du inspirerer til å ta vare på kroppen samtidig som man kan være en god mor, kjæreste og venn. Takk for at du er du.

Høres kanskje litt rart ut, men skulle ønske jeg hadde en venn som deg. Av det jeg har sett og skjønt via dine kanaler, så gjør du virkelig alt for de som gir deg noe, og er god mot deg. Du har inspirert meg til å droppe de menneskene som ikke gir meg noe, og fortsette å elske de som gjør meg glad. Takk Anja.


Det må være noe som er litt «kjedelig» med Lavrans og deg? Hehe, ikke slemt ment, men har dere noen ups and dows? Diskusjoner? eller kjedelige dager som oss andre ;) ?

Hehe jooooda vi har det gørr kjedelig vi også! Den siste tiden har vi snakket og følt en del på at vi er litt off. Typ at ting går for mye på autopilot. En kan si hva man vil om småbarnslivet, og at slik blir det, nå handler alt om kidsa bla bla, men det er kanskje det siste vi ønsker. Det at alt skal kun bli småbarnslivet. I fem år med lille f har vi klart å fortsette livet som oss, med venner, reise, etc med lille f inkl, og det skal vi fortsette med nå også med lille m. Det siste vi vil, som vi er ganske harde på, er at vi aldri skal falle ned i sofaen, bli late, slutte med «livet» om du skjønner. Livet er og kan være ganske gøy selv om man har to små, og vi har funnet en fin balanse der jentene er inkl, og ikke. Det virker som at mange tror at «livet er over» når man blir foreldre. Som om man burde leve seg ferdig før man blir foreldre…tullete syntes jeg. Det er viktig å ta seg tid, lage planer, fortsette å være det kule kjæresteparet mot hverandre, finne tid til venner, sene kvelder, tenke på helse, trening, kotshold, osv. Men ja, vi har et par av de kjedelige dagene der vi ser ut som et gammelt ektepar ;)

Hva står på shoppinglisten din om dagen?

Ååååe, jeg har funnet en veske på Finn.no som jeg har veeeeeeeeeldig lyst til på. Jeg har en stor kjærlighet for vesker, og solbriller, og dette elsker jeg å kjøpe brukt. Ligger drømmebrillene eller vesken din ute på Finn for langt under halvparten av prisen ser jeg ikke grunn til å kjøpe det nytt ;) Men jeg har merket meg et par ting, det er denne vesken, et par solbriller, og noen kjoler fra By Timo på Finn og Tise.

Skriv litt om trening og kosthold?

Når det kommer til trening så er jeg veldig glad i å trene. Jeg er glad i å føle meg vell, kunne kle meg i de klærne jeg liker, få overskudd, energi, ja hele pakken trening gir. Det er ingen hemmelighet at de fleste jenter ønsker å se godt ut, og føle seg vell i en sommerkjole eller en jeans. Jeg gir full gass (selv om jeg faktisk ikke har trent på en stund nå), og jeg tenker mye over hva jeg putter i munnen. Seff koser jeg meg, men jeg spiser feks heller en sjokkis-bar enn en vanlig sjokolade. Jeg velger sukkerfri géle, popcorn i steden for chips, rene matprodukter, null saus and so on. Våre middager består 98% av rene matvarer som feks fisk, kjøtt, og grønt. Spiser vi burger så dropper jeg all dressing osv. Det er de små tingene her og der, og da føles det ikke som at egentlig dropper noe. Brus drikker jeg ekstremt lite av, og velger heller vann med bær, eller zero/light. Men plutselig kan jeg spise en hel pose med chips og dipp, som jeg gjorde på mandag når vi så på GOT ;) 

Lyst på flere barn?

Ja, så absbolutt :)!

Hva er ditt aller beste klestips under svangerskapet?

Stretchy kjoler, som feks den jeg har på meg over i alle farger og lengder! Jeg eeeeelsker de kjolene nå som jeg ikke er gravid, og jeg elsket de kanskje enda mer når jeg var gravid. Er så safe, komfy og søtt :)

Hva er dine favoritt-sneakers?

Akkurat nå er det de nye Adidas skoene jeg kjøpte i Stockholm. Disse HER

Hva liker du best ved å være mor?

Det er kos med M, men jeg syntes det er enda mer kos med F nå. Hun er jo en mini meg, og blir bare mer og mer voksen for hver dag. Alt hun sier, mener, foreslår, og alt vi to gjør sammen er noe jeg liker veldig godt som mor. Jeg elsker å vise henne, lære henne, og gi henne mulighetene rundt henne.

Hva er dine top tre bukcetlist reisemål?

Lofoten, Montreux i Sveits, og Hawaii.

Klarer du å være mer til stede i livet etter å ha opplevd de tøffe tingene du har vært igjennom?

Ja det er vel noe jeg er ganske så obs på etter alt som har skjedd. Jeg kan fort bli irritert på mennesker som bare vaser, og ikke ser viktigheten med å være til stedet, sette pris på, inkludere, gjøre litt ekstra for andre/de rundt, tenke over hvordan man er/oppfører seg, osv.

Har dere tanker om nummer tre?, og evt når?

Ja en nr tre kommer ;) Hadde jeg blitt gravid til jul så hadde jeg sagt ja takk til det ;)

Hvis du fikk en sønn, hva skulle han hete?

Jul, etter min pappa og farfar.

Hei. Jeg skal bli mamma. Er Stokke noe å anbefale?

Hei :) Gratulerer <3 <3 Vi hadde Stokke xplory (som jeg ikke anbefaler i det hele tatt), og Trailz med F. Vi har Trailz nå med M. Xplory ga meg en skikkelig ustødig følelse. Null plass til noe under vognen, selv om det er festet en «sekk» under liggedelen.Hjulene er steinharde, og er helt grusomt på alle underlag bortsett fra inne på et senter. Haha, så den vognen der har jeg lite fint å si om. Haha. Den kjøpte vi på Finn så er glad for at vi ikke brukte så mye penger. Trailz er noe helt annet. Enormt mye plass under, gode, stødige, og kraftige hjul som tåler alt. Pent utseende, og jeg liker den sporty looken. Det eneste som er bittelitt irriterende er at når luften siger ut av hjulene foran etterhvert så blir den litt kronglete å svinge med. Så husk å fyll på ;) Den er ikke like lav som Bugga noe Lavrans setter pris på, slik at han slipper å sette seg ned for å se på M, haha ;)

Favoritten din av smågodt?

Hmm, spiser sjeldent smågodt, hehe. Men hvis jeg må velge noe så blir det de hvite eggene.

Kan jeg låne den toppen og skjørte du brukte i et bryllup i 2017?

Hehe ja hvis jeg hadde den ;) Jeg lånte den selv av Cecilie Melli.

Hvordan klarer du å være så positiv? Til alt.

Hehe jeg er ganske negativ til enkelte ting også ;) Spesielt utakknemlige folk, eller mennesker som påfører meg en dårlig vibe. Men jeg er nok slik jeg er pga alt som følger med i bagasjen min, og ser verdien av å inkludere, bry seg, være der for andre, strekke seg litt ekstra, dele godene mine med de jeg er glad i, osv. 

Hvordan var overgangen fra 1 til 2 barn?

Åhh hehe den er ikke såååå annerledes altså. Og da er jeg ærlig. Det eneste er at vi må legge en til på kvelden, og evt gi lille m mat rett før hun sover om kvelden. Men som sin søster er hun ekstremt rolig, og happy. Er lite å gjøre. Vi får fremdeles tid til serie, film, og oss tid på kveldene/helgene :)

Sover du mye om natten med to små?

Jeg sover nesten likt som da vi kun hadde F, men jeg hvis jeg våkner så er det pga Lavrans. Han snakker, går i søvne, ler, gymmer i senga, og gnisser tenner ganske så ofte. M og F er sjeldent oppe om natta.

Anja

Skriv en kommentar

3 kommentarer

  1. Hva er du utdannet som? :)

  2. Hei. Du inspirerer. Kan du linke til kjolen i dette innlegget? Klem

    1. Hei, den linken ligger under første bilde :) Klem