Et lite fristed

Den lille balkongen vår <3 Den bruker vi veldig mye, og jeg elsker å sitte der ute! Sen frokost i solen, vin, solnedgang, tepper, og gode venner. Det blir mye av det fremover. Vi har bodd i denne leiligheten i litt over tre år, og det jeg har lagt merke til når vi sitter mye ute, er at det er nesten ingen andre som sitter ute på balkongen sin. De under oss bruker utplassen en gang i blant, men de litt eldre på begge sider av leiligheten vår ser vi nesten aldri. Har vel sett to stk sitte ute i solen på de tre årene vi har bodd her.

Jeg får ikke nok av den lille utplassen vår, og i den nye leiligheten blir balkogen vår over dobbelt så stor, så der får vi plass til enda flere venner ;) Vi får også solen litt tidligere enn det vi gjør nå, og det lover jo godt for meg som er glad i både kaffe og frokost ute på balkongen i morgenkåpen!

Jeg skulle egentlig ha malt utemøblene i fjor, men det orket jeg rett og slett ikke pga kvalmen/svangerskapet, så det ble i år. Først hadde jeg tenkt til å gå for hvitt ,men det ble lysegrått, og det syntes jeg ble superfint! 

Siden uteplassen vår blir en del større enn denne, ønsker vi noen utemøbler som passer den nye balkongen bedre. Om vi bygger selv slik som de over, eller kjøper nytt, vet jeg ikke enda men vi skal i hvert fall selge disse utemøblene når vi flytter. Så har du en liten balkong som trenger noen utemøbler som passer str på balkongen din, så send meg en meld ;)

Anja

Skriv en kommentar