Hvis jeg kunne ha valgt, skulle jeg ønske jeg var litt mer som han.

God morgen. Må tipse om denne sangen, som jeg alltid hører på om morgen. Eller, som jeg har hørt på hver morgen i nesten to-tre uker. Sigrid/ R3HAB – Strangers Remix. Btw, hvis det er en artist jeg håper jeg kan ha i bryllupet mitt så er det Sigrid ;)

En natt hos oss går ikke smud gjennom fra vi legger oss til vi våknet rundt 07-08. Eller, den går veldig fint i forhold til sikkert mange som må opp pga den lille. Her i gården er mest det at lille f må på do, eller at det er jeg som våkner fordi lille m knirker. Aaaah det er noe jeg nesten hater, i hvert fall det første året. Underbevistheten min jobber 24/7. Jeg bråvåkner bare ved at lille m snur seg, knirker eller mister smokken, selv om hun fremdeles sover. Noe jeg egentlig kunne ha gjort også, fordi det er jo ingenting som skjer bortsett fra at hun beveger seg. Lavrans sover jo gjennom alt, så jeg skulle ønske jeg hadde litt mer av det han har, haha. 

Men, når jeg er borte, da hører han alt, så jeg lurer på hva greia er? Når jeg er i huset så kan han slappe av? For jeg hører og fikser det uansett;)? Hehe.

Vi reiser på torsdag, og det er jo helt konge at det er meldt såpass bra vær. Da blir det båt, dykking, fiske, leker ute, boblebad og vin i solnedgangen! Nå skal jeg komme meg ut av morgenkåpen, lage meg en kaffe, noen egg, og ta med meg lille m på gymmen, og så ut i solen litt senere.

Kjole (jeg har s) / Her, i grå/ Her, Sko/ Her Jakke/ Zara for to år siden.

Anja

Skriv en kommentar