Ikke gravid, og så gravid igjen..

Lånte denne kjolen av Fjong for noen år siden, fant den endelig på Finn i år, og kjøpte den med en gang! drømmekjolen min!

På onsdag skjedde noe som gjorde som gjorde at jeg var i sjokk så og si hele dagen! Som jeg tidligere har vært ganske åpen om, så har jeg aldri hatt peiling på syklusen min, mensen, og hele den biten der. Det har vært sånn på «ca stadige» hele livet mitt, og det er derfor jeg også har hatt preggo tester på badet «hele livet» også! Haha. Jeg har jo blitt gravid når jeg i teorien ikke skulle kunne ha blitt det, så for meg er det alltid en trygghet og ta en litta test hver mnd. Og det gjorde jeg på onsdag.. og da kom det plutselig frem to streker..

Kl var 06 om morgen, og jeg gikk inn til Lavrans å sa. JEG ER GRAVID!! Han våknet jo selvfølgelig med en gang. – Ja… hvis du er det, så får jeg vel bare dra på jobben nå jeg da, og jobbe enda mer. Da trenger vi jo enda mer penger. Sa han. (hahaha) For en reaksjon.. :p

Jeg gikk inn på badet og tok en til test. Fortsatt gravid.

Apoteket åpnet ikke før 10.00 og legekontoret åpnet ikke før 0830. Det var som en evigheeeeet den korte ventetiden der, og når jeg først ringte legekontoret hadde de seff ikke noen ledige timer den dagen. Jeg dro med meg lille M på apoteket og kjøpte en test til, rusla inn på doen og tok testen der, mens lille M titta på meg fra vognen. Haha. Jeg ventet og ventet…

IKKE GRAVID! Javel…

Jeg ringte Lavrans og sa at dette her gidder jeg faen ikke. Gravid, ikke gravid.. hva er jeg?? Jeg trillet bort til legen, og trøkka meg inn i vinduet til resepsjonisten. Forklarte hele greua jeg, og til slutt tror jeg hun fikk litt vondt av meg, så hun presset meg inn på en hastetime. Så fikk jeg endelig kommet meg inn til legen, og tok en tisseprøve der. IKKE GRAVID! Legen ble ganske usikker siden to tester tidligere dagen viste gravid, så da kjørte vi på med en blodrøve. Når får jeg svar på denne da spurte jeg. I kveld sa hun. Sjekk min sine senere i dag, så burde svaret komme rundt kl 19.00.

OM JEG SJEKKET A! Jeg logget meg inn kanskje 20 ganger hver time, og for hver time som gikk jo mer stressa ble jeg. Hva gjør vi nå da, sa jeg til Lavrans. Vi har ikke flyttet inn i leiligheten en gang, og hva med alt vi skal fremover, osv. Ja, vi har jo fått ny bil da, og det jo faktisk plass i den, sier Lavrans. Haha alltid så positiv han <3

Jeg tok en test til her hjemme før jeg la meg, og den viste jo selvfølgelig at jeg var gravid..igjen! Dagen etter hadde svaret fremdeles ikke kommet, og jeg ble mer og mer stressa. Hvem vil ikke ha det svaret der med en gang! Jeg ringte legen, laboratoriumet som hadde blodprøven min, ja alle som hadde med den blodprøven min og gjøre. Jeg vurderte å kjøpe enda flere tester siden jeg ikke hadde fått svaret enda. 

Men rett før kl 12 fikk jeg svaret, og svaret (målingene som ble tatt av blodet mitt) viste at jeg ikke var gravid! Jeg må si at jeg ble litt letttet, for selv om jeg/vi ønsker oss en til, så hadde det vært veeeeeldig tett opp mot lille m, og jeg trenger litt mer tid til å komme meg!

En annen tinge jo at de jævla testene (sticksene) skal jeg aldri bruke igjen, og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor de viste et slikt svar når de andre viste det motsatte! Tenk om jeg hadde trodd på svaret og ikke testet meg flere ganger før lenge etter på. Da hadde jeg blitt ganske knust hvis dette var en stor drøm, og at det var dette jeg ønsket akkurat nå. Nei fysj, de testene skal jeg aldri kjøpe mer! Clear Blue funker, og det gjør testene hos legen også. I hvert fall for meg :P

God søndag fra en en lettet Anjamor…

Skriv en kommentar

8 kommentarer

 1. Jeg hadde en motsatt opplevelse, tok 3 stk pinner sånn billige fra normal butikken som viste ikke gravid. Dagen etter kjøpte jeg clear blue fordi jeg ikke hadde fått mensen, den var gravid. Kjøpte vel 6 clear blue tilsammen for å være helt sikker. Og venter en liten jente nå i august :)
  Do not trust the sticks

  1. oj shitt! Men hallo… så hyggelig <3 gratulerer :D!!! Hehe nei, do not trust the sticks, haha!

 2. Tror de sticksene kan reagerer positivt om du har eggløsning også. Kanskje det kan ha vært det?!

  1. Jaaa kanskje det?? hmm, ja!

 3. For en fantastisk kjole! Hvor er den fra?

  1. Hei =) ByTimo =)

 4. Støtter Tonje her. Jeg sluttet på p-piller og har tatt tempraturen hver morgen i stede. Jeg hadde utegelmessig mens på prevensjon, men den ble mer oversiktlig uten. Tok 1 år for kroppen å komme i balanse, men du kan begynne å måle tempen med en gang. Jeg bruker natural cycles appen.
  Men må innrømme at jeg tester i blandt jeg og når jeg blir usikker! Hehe

 5. Hei Anja! Skjønner at dette var en stessende dag! Selv om man har uregelmessige sykluser er det fullt mulig å ha oversikten over de. Jeg deler disse tipsene med alle for det er så viktig for oss kvinner å kjenne kroppen vår og kan da lettere spille på lag med den. Alle burde kjenne syklusene sine. Etter at jeg sluttet med all hormonell prevensjon og kobberspiral og begynte med medtoden som heter fertility awareness, så har jeg blitt kjent med kroppen helt på nytt og kjenner meg selv mye bedre! Dette kan hjelpe i tiden etter fødsel også når man er påvirket av andre hormoner og amming osv… Hormonell prevensjon er et medikament som gjør at funksjonen i hele det endokrine systemet blir i ubalanse og jeg deler alltid mine fav podcaster om temaet til mange jeg kjenner for når man setter seg inn i bivirkninger er det egentlig helt grusomt av vi kvinner gjør dette mot kroppene våre. Det er liksom ingen helsepersonell som opplyser godt nok om alle disse bivirkningene. Disse podcastene forteller også hvordan man naturlig kan kjenne, følge og registrere symptomer i syklusen og ha full oversikt, uansett hvordan din syklus er, og bruke dette som prevensjon. Da slipper man å være redd for å være gravid! Jeg bruker appen Kindara til å registrere alt, beste appen av alle jeg har prøvd. Håper du sjekker de ut:
  Fertility Friday: http://fertilityfriday.com/category/fertility-friday-podcast/
  The Period Party: https://nicolejardim.com/category/podcast/
  De ligger jo i itunes, men linka til hjemmesidene, for de har fine blogger også! Bare deler som tips, ikke for å moralisere eller være overbærende, men jeg tror mange kvinner vet for lite om syklusene og hvor mye våre hormoner har å si for helsen vår :)