Cutting people off!

Kjole (jeg har s) / Her Wrap kjolene/ Her

Hodet mitt har surret rundt de siste dagene. Jeg har tenkt mye, og jeg er jo en person som tenker mye på ting som kanskje plager meg litt (en del). Enkelte ting er jeg veldig god på å droppe med en gang, mens andre ting dveler jeg på leeeeenge! Som feks enkelte mennesker. Mennesker som aldri forandrer seg til det bedre eller tar ting til seg ovenfor deg. Mennesker som ikke møter deg halvveien, er ydmyk og ikke prøver sitt beste etter x-antall diskusjoner eller dårlig stemning. 

Du vet når du selv faktisk med hånden på hjertet kan si, nå er det faktisk ikke mer jeg kan gjøre. Nå har jeg seriøst prøvd alt. Ydmykhet, forståelse, ja, u name it… Men hvor lenge skal man «jobbe» for noe som aldri mest sannsynlig vil skje? De gangene du innser at uansett hvor hyggelig, tålmodig, snill, og inkluderene du er så vil du få den samme dårlig feelingen tilbake. Da er det på tide å la det hele bare gå sin gang, og snu blikket mot seg og sitt igjen. 

Malin tipset meg om denne blogg-posten som virkelig er spot on når det kommer til å cutting people off! Les den om du føler litt på det samme som jeg har gjort de siste dagene, for den får deg virkelig til å tenke og gjøre det som er riktig for DEG og ditt! 

Anja

Skriv en kommentar