Den lille gleden blant regningene i postkassen!

Annonse Goodiebox

The “Dancing In The Rain” Box.

God morgen dere! Nå håper jeg den sure vinden forsvinner, og de varme gradene snart kommer tilbake for fult, for jeg dør litt av at jeg ikke kan bryte helt ut i sommerkjolene mine, hehe. Nå er det kun noen dagr igjen til 17-mai også, og siden vi skal ned til Larvik på hytta til Ole&Malin, så hadde det vært kjekt med litt godvær. Let hope so :)!

Men hey, over til denne månedens GODSAK! For, hver gang jeg sjekker posten håper jeg på noe annet enn regninger og gratisaviser. Så, når jeg vet Goodiebox kommer hver mnd, har jeg i hvert fall noe å glede meg til blant regningene. Som sagt, hver mnd kommer denne herlige boksen, fylt med flere små overraskelser. Litt hyggelig å glede seg til noe annet enn regninger sant? 

Om du ikke har lest om boksen tidligere hos meg, så funker det slik : En boks hver mnd, fast pris 199,- (uansett), ingen bindingstid, innholdet i boksen har alltid en verdi på minimum 650 kr, men stort sett er verdien mye høyere. Du vil motta en boks fylt med produkter i full størrelse, men også mindre og mer beleilige reisestørrelser som kan tas med i vesken med én gang.

Det har blitt til at i hver boks så får jeg en fav, og noe nytt jeg prøver for første  gang. Noen ganger hender det at mamma finner noe hun liker oppi boksen også, eller lille F denne gangen ;)

Min favoritt i denne boksen er noe jeg ikke har prøvd før, og det er nemlig Tan Drops Face fra James Read. Jeg kan kanskje ikke si at den er en favoritt enda, siden jeg ikke har prøvd den fult ut, men jeg tok mine første droper i dag. Så får vi se da, om den har noe effekt, og om jeg føler litt mer på den fine gløden nå mot sommeren.

Detangler brush fikk lille F, siden hun allerede hadde en en lignende børste som var mindre. Denne her var noe større, og det passet helt perfekt. Større hode, mere hår, og større børste, hehe. ;)

Miqura Hair Steam Mask har jeg aldri prøvd, eller jeg har generelt aldri prøvd en slik maske, så denne skal jeg finne tid til å prøve en kveld!

Boksen inneholdt også Body Scrubber (digg), neglebåndsdytter og neglelakk! 

Ønsker du å prøve, finner du alt HER!

Gleder meg allerede til neste boks :)!!

Anja
Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. Jeg har lyst å prøve disse hår produkt plus ansikt jeg har veldig tørt hår og ansikt er kombinert trenger noe tipse