Hadde jo helt glemt å fortelle dere dette!

God morgen, og god påske til dere som har tatt ferie :)

Vi jentene har ferie, men L jobber til og med onsdag. Jeg skulle egentlig ha vært på gymmen nå, men i dag ville lille m sove lenge. Hun sover fremdeles, og da bare lar jeg henne sove. Mini-gymmen stenger jo ikke før kl 12, så har fortsatt god tid til å ta meg en liten økt.

For en liten stund tilbake delte jeg mine bekymringer og tanker rundt legebesøkene mine. I en periode følte jeg at hodet hang etter. Kroppen/formen var på topp, men jeg var svimmel, og på må en måte «uggen» i hodet. Etter en risikosvangerskap, og en hel haug av komplikasjoner både i svangerskapet og etter fødsel blir jeg selvfølgelig tankefull når jeg ikke føler alt er 110%. I steden for å sitte å gnage rundt på google, så går jeg heller til legen og det ble tre besøk på to uker. Siste time tok ikke legen min betalt, haha, sikkert fordi han fikk litt vondt av meg. Men hey, jeg vil heller sjekke alt, være på den sikre siden, OG snakke med fagpersoner enn å lese hva folk på forumsidene mener ;)

Så stoppet det på en måte der da, etter den siste timen. Jeg glemte å fortelle hva som evt har vært problemet, og hvordan det hele gikk. Jo, alle tester viser INGENTING. Det er verken allergi, mangel på noe, krystallsyke, leververidene var nede, men noe anet hadde gått opp, noe som var normalt. JA alt er bra! Men, en ting som jeg ble obs på fordi en følger på Instagram «tipset» meg om det, var dette med medsiner jeg har gått på pga blodproppen. Disse kunne ha innvirkning på leveren min, selvfølgelig, og rart at legen min ikke tenket på det med det første ;) Det andre var jo at ingen hadde tatt blodtrykket mitt i denne perioden jeg fløy inn og ut hos legen, men de gjorde siste timen. Mitt blodtrykk er lavt, og der fant vi forklaringen på den ørheten/svimmheleten som noen ganger kommer. Fryktelig rart at det ikke har blitt tatt tidligere, ja ja.

Anyway, hodet mitt og den ørheten har så og si nesten gått bort, og jeg har kun følt på det to ganger siden jeg var hos legen! Med en gang svarene kom, og jeg kunne slå meg til ro så ble «plagene» borte. Rart..men igjen ikke. Da slapp jeg å overtenke på alt sammen, og føle sånn på det.

Så alt er, og har blitt bra <3

Anja

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hvor er kjolen fra? :)

    1. By timo i fjor :)