Første sniktitt, og jeg er i ekstase!

Annonse i samarbeid med Elfa

SÅ MYE Å SE FREM TIL!

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg/vi går tur bort til leiligheten neeesten hver dag. Jeg, fordi jeg går tur med lille m hver dag, og oss når vi i helgene går tur. Det tar oss 9 min (ja vi tok tiden), å gå fra der vi bor nå til den nye leiligheten. Det er typ rett over plenen. 

I bygget som ligger ved siden av vår nye leilighet er alt så og si ferdig. De som skal bo der, flytter inn nå til sommeren. I det bygget er «vår» leilighet ferdig , og den har jeg aldri sett. Jeg har aldri hvert innvendig leiligheten slik at jeg føle på str, utsikten og den «helheten». Det eneste jeg har sett er grunnmur og en leilighet uten vegger og gulv, haha. 

Forrige uke fikk vi lov til ta en titt på den leiligheten som er ferdig. I denne leiligheten er kjøkken, gulv, farger og fliser annerledes enn hvordan vår blir seendes ut, men str osv er den samme om dere skjønner. Jeg kan nesten ikke vente med å få vist dere VÅR leilighet og hvordan alt blir.

Der vi bor nå har vi ekstremt lite skap plass. Inne på lille f sitt rom er det en bod som vi bruker som lagringsplass til støvsuger, jakker, esker med bøker, pynt og en del småting. Boden nede i kjelleren er også full så en av de tingene jeg gleder meg aller mest til er å ha plass til klærne våres.

På det nye soverommet vårt har vi eget bad og en slik bod. Vi kan ha klesskap på rommet, men vi ønsker ikke å «bruke opp» plassen for mye. Den boden vi har inne på soverommet har vi bestemt oss for at skal bli garderoben/klesskapet. Typ et mini walk-in. Det som er vanskelig inne i den boden er at det er mye greier å ta hensyn til. Det er ikke bare å sette inn en kul kommode eller et skap, men her må hodene våres virkelig brukes når det kommer til smarte løsninger slik at vi får brukt alt av plass. Lavrans er veldig flink til å se, lage slike løsninger, men det er ikke jeg. Den boden har vært noe jeg har gruet meg litt til. Litt sånn elsk hat forhold. Jeg elsker at vi har den muligheten til å få vårt eget lille walk-in, men jeg hater å ikke vite hvordan jeg skal få det til. Hvem ringer jeg, hvem har smarte løsninger, hvem kan tegne opp, hvem skjønner hvordan vi vil ha det, osv. Under ser dere boden, og hvordan vi må bygge «rundt», det ene og det andre for å få utnyttte plassen best mulig!

Så kom drømmetelefonen fra agenten min, og det kunne ikke passet bedre! Elfa og jeg har hoppet inn i et råkult samarbeid fremover til innflytting, og etter at vi har flyttet inn i den nye leiligheten. Hundre kilo med irriterende tanker som «hvordan skal vi få til et walk-in, hvor begynner vi, og hvordan løsninger er best» falt av skuldrene mine.

Elfa skal hjelpe oss med å bygge den lille boden vår om til en smart og kul walk-in! Så her blir det mye inspirasjon fremover når det kommer til soverom, oppbevaring, og walk-in. Tips om smarte løsninger, farger, typer, ja u name it blir nor jeg og Elfa kommer til å dele fremover til vi flytter inn og etter. Så kan jeg røpe at Elfa kommer med et par nyheter innenfor farge, produkter og løsninger, og en av de nyheten er det vi mest sannsynlig går for til vårt walk-in ;)

Så har feks en slik kranglete bod som vi har på vårt nye soverom, og lurer på hvordan i alle dager du kan få utnyttet rommet på best mulig måte, da er det bare å følge med fremover ;)

Anja

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Tips! Vær obs på reglene av primærrom ved omgjøring av bod til ekstra rom/walk in closet. Ved et eventuelt fremtidig salg (selv om jeg forstår at dere ikke tenker på det i det hele tatt akkurat nå) kan det være greit å kunne skilte med flest mulig kvadratmeter som primærrom, og jeg mener å huske at det finnes litt regler for hvordan man får bygge og ikke dersom det skal regnes som p-rom vs ikke

    1. Hei hei, åh, takk for at du sa i fra :) Det var vi ikke klar over <3 Klemmer