Nyt sola- men husk en viktig ting!

Annonse for Dr Schrammek

TA VARE PÅ HUDEN I SOLEN!

Regel nr 1 når solen sier hei – bruk solkrem! I år som i fjor, tipser jeg dere om mine Dr Schrammek favoritter nå som solen titter mer og mer frem! Vi går mot påske, og i år skal vi ha by-påske med solveggen her på Fornebu, turer, svømmehallen og café besøk. 

Dr.Schrammek har skreddersydd to solduoer. Produktene er perfekte enten du skal til fjells, være i byen eller skal på reise til utlandet. 

Hello Sunshine Duo 1:

Sensiderm Sun Cream SPF 50 og Sensiderm Mask 

SENSIDERM SUN CREAM SPF 50

Denne solkreman har en høy faktor, SPF 50! Den er med på å forhindre linjer og skader i huden din. Jeg har brukt denne når huden min er sår, eller sliten etter mye sol! Kremen har betennelsesdempende og fuktighetsgivende ingredienser som kan brukes til alle hudtyper og selv den mest sensitive som f.eks.
 rosacea hud. Du finner den HER

SENSIDERM MASK

Denne er en perfekt maske etter en lang dag i solen. Du kan både bruke den som en maske, eller som nattkrem, noe den er helt perfekt til! Men husk å vask fjeset dagen etter på. Den demper rødhet og irritasjoner, og gir næring til huden etter en dag i solen. Du finner den HER

Hello Sunshine Duo 2:

Optimum Protecrion Cream SPF 20 og AloCalm Gel Mask

OPTIMUM PROTECTION CREAM SPF 20

Denne dagkremen får jeg aldri nok av! Den blir godt brukt, og spesielt om våren/sommeren. Det at det er en dagkem og inneholder faktor 20, syntes jeg er superdigg! To in one ;) Kremen styrker hudens immunforsvar med naturlige ingredienser. Igjen, dette er en perfekt dagkrem og solkrem gjennom vår- og sommer halvåret. Du finner den HER

ALOCALM GEL MASK

Redningen min etter en laaaang dag i solen! Når du merker at huden har fått nok, og den trenger en beroligende klem, hehe. Den reduserer irritasjoner og gir rikelig med fukt. Alocalm anbefales gjennom hele vår- og sommerhalvåret, og passer til alle! Ps ; Den inneholder hele 60% aloe vera. Påføres etter at du har renset huden din – la virke 15 -20 min. Du finner den HER

Er det noe du lurer på ang produktene er det bare å spørre meg :)

Anja

Skriv en kommentar