Til alle småbarnsfamiliene : Et påsketips fult av farger!

Annonse for BIC Kids

 TEGNE, SKRIVE OG FARGELEGGE.

Elsker å våkne opp til sol og gode grader ute! Morgenkaffe på sengen og skikkelig bypåske stemning. Døren til balkongen står åpen hele tiden. Sol inne, og sol ute! Deilig. Lavrans sto opp med jentene i dag, og jeg fikk sove til jeg våknet selv. Kveldene blir så sene om dagen siden vi har Marvel film-marathon, men vi bare se ferdig, og så starter vi å så sent. Så da blir det sene kvelder da, hehe.

 I kveld får vi gjester, og som jeg nevnte for dere i et tidligere innlegg, så skal Lavrans rigge det til med lammestek. Blir en tre-retters. Noen skikkelig digge oster først, så lam, og til dessert har jeg laget jordbær i rødvin. Høres kanskje litt ut, men mine foreldre lagde det hele tiden når jeg var mindre (ikke til oss kids), men til gjestene deres. Supergodt for oss som liker rødvin, og jørdbær ;)

Men hey, i dag skal jeg tipse om noen aktuelle BIC Kids produkter. De av dere som har småbarn er nok allerede kjent med produktene til BIC Kids regner jeg med? De har en hel haug av forskjellieg tegneblyanter, tusjer og penner. Det er spesielt to stk lille f bruker mest, og det er mye pga at jeg vet at tusjene kan vaskes av (fra klær og hender, noe ikke så mange andre dusjer kan), og fordi tusjene og fargeblyanetene er gode for henne å holde i.

BIC Kids er tilpasset alle barn, og som nevnt over er KID Couleur spesielt (tusjene) lette å vaske vekk fra både klær og hender;) Dette kan du se på Instagram min (@anjahjohansen) Har lagt ut en liten film. Vi har printet ut aktivitets ark til lille f.  (aktivitetsbok, fargelegging, håndskrift håndverksaktiviteter og mye mer) – Bic Kids siden finner du HER!

BIC Kids-fargeprodukter er tilgjengelig på Europris, Sparkjøp, Ark og Nota Bene bokhandlere.


På instagram holder jeg i dag en fargerik konkurrane der dere kan vinne produkter fra BIC Kids! Klikk deg inn på @anjahjohansen på Instagram, så ser du konkurransen på siste bilde :)

Anja

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Det virker som du viser mer og mer bilder av barna dine. Det hjelper ikke at det er bakfra. Jeg likte så godt at du var tydelig mot dette, hva har skjedd? Det er helt unødvendig.

    1. Ingenting som har skjedd eller har forandret seg :) Regner med at det føles slik siden det kom et par bilder «rett etter hverandre». Har alltid og aldri vist mer enn bakfra, og slik vil det alltid være :) Og jeg er fortsatt ganske tydelig på dette, belive me!
      God påske, klemmer <3