Det dere lurer på – Mine svar!

Kjole (jeg har str 36) Her , Sokker/ Her , Sko/ Her


Hva er din favoritt frokost?

Jeg har to favoritter som jeg ELSKER! Klarer ikke velge en av de, må ha begge hvis jeg får muligheten, hehe. Amerikanse pannekanker med sirup og egg&bacon (bacon som er skikkelig sprø)

Hvordan ønsker du å fremstille deg selv på sosiale medier? Syntes du at du lykkes?

Jeg ønsker å fremstille meg selv nettopp slik jeg er! Uten filter, redigering, uten «pen» feed, tomme blikk, ja bare sånn hverdagen er når sola skinner, og når dagene er mindre fine! Hvis jeg er meg selv og det er det utrykket jeg ønsker å fronte til dere så kan man vel si at jeg lykkes på min måte. For tre år siden ble jeg for oppslukt i filter verden og lot meg rive med fordi de største profilene med kropp, store lepper, og perfekt hår holdt på med dette (noe de gjør enda da men, haha). Er så glad jeg kom meg ut av det der! 

Ønsker du flere barn?

JA, så absolutt :)

Hvordan sover Maud om nettene nå?

Hun har sluttet helt å spise på nettene. Før spiste hun rundt kl 03, og sov videre til 07-08. Nå Sovner hun rundt 21 og våkner mellom 06-08 :) Hun sover i egen seng, og det har hun gjort siden hun var tre uker gammel.

Føler du noen ganger dårlig samvittighet ovenfor barna dine?

Jeg har hatt skikkelig dårlig samvittighet ovenfor F en gang! Da ble jeg skikkelig redd (nesten litt sur), fordi jeg trodde hun tulla med noe som jeghar bedt henne aldri tulle med, og så var det seriøst, og jeg ble ksikkelig redd-sur om du skjønner. Da ble jo hun selvfølgelig lei seg, og jeg ble skikkelig lei. Jeg begynte å gråte, og hadde dårlig samvittighet i nesten en uke <3

Skal dere ha dåp?

Nei det skal vi ikke. Vi skal ha navnefest til vinteren :)

Kan du lage masse inspoinnlegg for innredningen av ny leilighet?

Hehe ja det kan jeg, og det kommer en nå snart om garderobe og walk-in «boden» vår i den nye leiligheten.

Hva tenker du om å drikke alkohol etter at barna har lagt seg. Vinkveld feks.

Jeg tenker at noen glass er ok, og hvis det skal være noe mer enn det så er ikke kidsa hjemme. Da er de hos besteforeldre :)

Tips til å få baby til å ta flaske?

Ååe hehe sorry, men det har jeg ikke. Både F og M tok det med en gang :)

Har du noen steder å anbefale å spise hvor en kan ha med barnevogn?

Hehe nei.. hmm altså jeg er jo ikke så veldig fan av barnevogn på spisesteder, nettopp fordi jeg tenker på alle andre enn meg selv. Jeg ønsker ikke være i veien osv, så jeg velger heller å gå turer, være hjemme, eller møte venner uten kidsa ;)

Hva er dine tre must haves?

Labello sun, bb cream fra Dr schrammek og solbriller!

Har du tips til vårpose?

Vi har Voksi fra Barnas Hus.

Hva skal dere i sommer sammen med F og M?

Vi skal være hjemme her på Fornebu, til Italia med Solli familien, og Frankrike til foreldre til Lavrans :)

Blir det noe av dette bryllupet?

Hehe jaaaaa det gjør det asså! Men det tror jeg er noen år til ;) Lavrans kunne ha giftet seg i morgen, men jeg har ingen hast i det hele tatt.

Hva er det koseligste du vet?

Ha gjester på besøk, lage mat, ha kjøpt inn skikkelig god årsgangsvin, høre på Queen, sette oss ut på balkongen i solveggen etter middag, tenne lys, og snakke om alt og ingenting.

Hva syntes du om at flertallet av bloggere deler hva de tjener, og hvorfor gjør ikke du det?

Nei, vel, noen syntes det er helt innafor å dele inntekten sin, det syntes ikke jeg. For meg er det en privatsak, og jeg personlig skjønner ikke helt hvorfor man skal dele hva man tjener til hele verden. Hva godt kommer det ut av det? Ingen som blir noe mer smartere, inspirert, eller glad på noen sine vegne sånn egentlig. Jeg tror at ved å fortelle hva man tjener, og spesielt hvis du er en blogger, så vil det heller virke provosere enn at noen vil si, «ååh så heldig du er, det unner jeg deg». For meg er lønn like mye privat som reginger, lån, sex, legejournalen min, osv. Men så er det de som syntes det er innafor å ikke ha så veldig mye privat heller i sine medier, og dem om det :)

Følger du noen bloggere? Altså, følger som i å virkelig lese, bli inspirert osv?

Nei, jeg blir ikke mye inspirert av bloggere i Norge, i hvert fall ikke når det kommer til mote. MEN det er en jeg VIRKELIG følger innenfor mote, og det er Camilla Abry.

Jeg blir noen ganger inspirert i form av tekst. Når noe virkelig åpner seg opp, tar opp viktige temaer og legger bort den overfladiske hverdagen. Jeg kjenner til alle disse toppbloggerne selvfølgelig, fordi jeg er inne på Side2 å ser topplisten. Som veldig mange andre er jeg kun et klikk for dem, fordi jeg klikker meg inn bare får å se rett og slett. Men igjen, det er nok kun fordi det er de 15 som ligger der rett foran meg, og jeg aner ikke om noen andre å klikke inn på.  Jeg er mer inne på Instagram profiler som ligner på den utrykket jeg selv har. 

Hvem ligner Maud på?

De aller fleste sier hun ligner på meg, og veldig mye på F :)

Fikk du noen gang innvilget ønsket om KS?

Ja det fikk jeg, men jeg valgte/ombestemte meg ca 1-2 mnd før termin.

Anja

Skriv en kommentar

6 kommentarer

 1. Hvor i Italia skal dere? :) hva tenker dere om meslingutbrudd og at Maud ikke er vaksinert enda?
  Vi har kjempelyst til å dra til Italia i sommer med junior, men han er en mnd yngre enn Maud og vil ikke være vaksinert da.. vi er skikkelig usikre!

  1. Har svart på dette i en annen kommentar her :) Napoli. Jeg får ikke gitt noe svar enda, må nesten ringe helsestasjonen i morgen ¨høre hva de sier/mener/syntes. Har ikke tenkt noe på det helt til det ble nevnt her i kommentarfeltet :)

 2. Siden dere skal til italia og frankrike, får maud mmr vaksinen tidligere da? Hva velger du her?

  1. Hei hei =) Nei? Det har jeg ikke tenkt på? Hun har fått alle hun skal ha hitil, men hvis det er mulig å gjøre, og det er noe man virkelig burde vurdere så gjør vi det :) Får sjekke med helsestasjonen jeg :)

 3. Hei :) Angående den sorte kjolen fra Nelly. Er det en wrapdress eller ser det bare sånn ut? Føder i mai, og er å jakt etter omslagkoler som kan skjule magen litt, og er greie å amme i

  1. Hei, ja det er en wrap kjole ja, men det er en knapp innvendig slik at man kan lukke den og. Men den kan du droppe, og heller regulere kjolen :) Jeg brukte den i fjor når jeg var gravid. Frem til ca fem mnd ;) Men tar du den i en større str enn det du vanligvis bruker så får du «mer plass» om du skjønner uten at det ser dumt ut :)