Slik blir vår påske!

Annonse for Europris

BYPÅSKE PÅ SITT BESTE!

God morgen, og snart GOD påske! I går var magisk, og vi satt ute i solveggen i går før jentene la seg! Psst, i fjor hadde jeg akkurat funnet ut at jeg var gravid når påsken begynte faktisk, hehe. Det er jeg ikke i år, hehe. Men kanskje neste år, hehe. Neida, eller jo <3

Selv om det er ferie for mange om noen dager så tenkte jeg at jeg skulle slå et slag for bypåske! Mange skal nok på fjellet eller til utlandet, men vi satser på solveggen på balkongen, cafe besøk, svømmehallen, kino, spill, og turer ned til beachen med engangsgrillen. Alt vi har handlet inn fra Europris finner du HER! Ferie betyr ikke at man reise vekk, for feire kan være like bra her hjemme. Med et sånt vær som dette her, er det ingen problem å finne ferie-følelsen!

Jeg sjekket været i sted og det er meldt sol hver eneste dag, en uke fremover i tid. Ingenting er bedre, spesielt ikke nå som påsken er rett rundt hjørnet og vi har gjort alt klart ute på balkongen. Putene er lagt frem, lyktene med gule lys er på plass, grillen er fylt opp med gass, engangsgrillene er kjøpt inn, og påskeeggene begynner å fylle seg greit opp! I et herlig samarbeid med Europris dro vi innom butikken deres i Sandvika på mandag og kjøpte inn «påsken». Tips, hvis du skal fylle gass på grillen har Europris Sandvika det for nesten halvparten av prisen til bensinstasjoner ;)

Nye sitteputer og saueskinn til benken, gule lys og servietter (siden det tross alt er påske snart) , en haug med spill som vi skal kose oss med, og selvfølgelig det viktigste for lille f (og Lavrans, haha), GODIS! Alt kan du sjekke ut HER

Alt av godis finner du HER! Jeg vet flere har spurt etter Paw P godisen, den er HER

For en liten stund tilbake tipset jeg dere om Paw Parol kinderegg, og de finner dere på Europris. Pluss veldig mye annet kult også! Så, for en som eeeeeelsker Paw Patrol, så var disse påskeeggene veldig populære! Tok med et par, så har vi litt fremover ;)

Utvalget av påskegodt og kule påskeegg er stort. Ekstra gøy er det at utvalget er litt annerledes enn hva jeg er vant med, og derfor blir det ekstra gøy å fylle egget til lille f. Og Lavrans da, må ikke glemme han ;)

Ingen påske uten spill!  Lavrans og jeg lot lille f plukke et par spill hun kunne tenkt seg å spille i påsken, og siden hun elsker Paw Patrol og alt som har med vitenskap å gjøre, ble det Nrk spillet Newton og kortspillet Paw Patrol. Også her er utvalget stort!

For en påske dette blir! Jeg gleder meg skikkelig, og jeg skal holder dere oppdatert ;)

Anja

Skriv en kommentar

4 kommentarer

 1. Så fine utemøbler! Hvor er de fra? Jeg fant også ut at jeg var gravid i påsken i fjor. Første påske med baby blir også bypåske på oss. Det er jo SÅ deilig. Postapokalyptisk stemning i byen og alltid ledige plasser på uteserveringer er perfekt for nybakte småbarnsforeldre som ikke akkurat er proffe ennå. Ønsker dere en deilig påske når den tid kommer.

  1. Hehe, åee fikk du termin 24 des du også ? ;)
   Vettu hva, de er laget selv, så de finnes ingen steder :P

   God påske, klemmer!

   1. Ja, det gjorde jeg! :) hun kom ikke før 30. da, den lille luringen.

    Så kult! Tenkte kanskje dere hadde bygget selv. Gjorde det i forrige leilighet vi også. Ble skikkelig fornøyd! Får kanskje kaste meg rundt og bygge igjen. Da blir det jo perfekt størrelse til balkongen :)

   2. Anja Johansen

    hehe kult ;)

    Ja de er perfekte til balkogen her, men skal selge de når vi flytter, så da kan du evt få de ;)