Ukens lunsj: Landbrød med røkelaks, Rocinante ost, og olivenolje fra Enriched Food.

Annonse for Enriched Food

LAKSESMØRBRØD MED EN VRI!

Dere har etterspurt mer mat på bloggen, og derfor er det ekstra kult å dele en av mine fav lunsjer OG samtidige tipse om de sunne matoljene fra Enriched Food! Enriched Extra Virgin olivenolje er fra Kreta kombinert med høykvalitet torskolje fra Norge.

Som dere vet har jeg min daglige rutine mens Maud er limt fast til meg dette året. Trening kl 09, levere Maud på mini-gymmen, svette litt, tusle bort til Meny, handle inn ukens mat, og dra hjem for å lage meg lunsj. 

Anjas laksesmørbrød!

En liten pakke med røkelaks / Dette holder til ca 2-3 brødskiver.

Landbrød (rist gjerne brødet)

Dill

Tomater

Feldsalat mix

Snøfrisk (dill)

Rocinante ost (men bruk gjerne Brie om du heller liker litt mer myk ost)

Extra virgin olivenolje fra Enriched Food / Smaker : Sitron, hvitløk eller basilikum. Jeg har brukt basilikum her da dette er min favoritt av de tre smakene.


Produktene kommer i tre smaker: basilikum, hvitløk og sitron.

(Fun) fact: 1 ts Enriched om dagen dekker ditt dagsbehovet for omega-3, og ved å bruke batchnummeret (som står på baksiden av produktet) kan dere spore produktet! Da vil dere se hvilken fiskebåt og i hvilket område fisken ble fisket, pluss mye mer ;) Dette kan du gjøre HER


Lunsj/middag på tur, jobben, på toget eller etter trening. Enriched har tenkt på det og ;) Du får nemlig kjøpt små poser som er perfekt å ta med på nettopp tur, eller i matboksen.

Oljene er perfekte til det aller meste, og kan brukes på alt fra sushi, ristet brød, eller salater. Neste gang skal jeg tipse dere om min Bruchetta vri som også er en perfekt lunsj, men også som en starter før en middag! 

Håper det smaker!

Anja

Publisert i MAT

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hvor mye mat kan du få med deg når du tusler til meny og ukeshandler? Når jeg ukeshandler snakker vi en stappfull handlevogn, typ 6 liter melk, 5 brød ect. Sånn cirka 8 handleposer og er helt avhengig av bilen. Er også 2 voksne og to barn.

    1. hehe nei så mye handler jeg ikke :) Nå vet jeg ikke hvor gamle dine barn er, men M spiser jo kun nan, og Frøya er jo fem ;)
      Eks i dag : en melk, et brød, sommerkoteletter, egg, påfyll av pålegg, skyr, karbonadedeig, en pakke laks, fiskekaker, karbonader, en boks kesam, en boks cootage cheese, smågrønt/ting til matboksen til F, nan til M, jodbær og bringebær. Ellers har vi mat igjen fra forrige uke, frysen full av fosne-grønnsaker etc :) Får plass til alt under vognen :)