Det dere lurer på!

Har du et bestemt treningsprogram som du følger? Hvor får du inspirasjon fra?

Jeg bruker mitt gamle fitnessprogram fra 2016. For de som ikke husker det, så hoppet jeg inn i bikini fitness i 6 mnd (fullførte ikke, fordi F ble lagt inn på sykehuset i den perioden, så måtte avbryte). Jeg ønsket å lære, se, og forstå mer om dette konseptet, og selv om jeg fikset både kosthold og trening lett, så var det ikke helt greia for meg ;) Så derfor har jeg mye kunnskap om trening/øvelser. De øvelsene fra fitnessen benytter jeg nå pr dags dato, fordi det er de øvelsene jeg kan og er trygge på :) Trener hver dag, og mixer øvelsene fra dag til dag.

Ditt synspunkt på bloggdebatten om påvirkere sitt ansvar.

Jeg er enig alle jeg!! Jeg er enig Kristin, Sophie, og Linnea. Men det var en ting jeg likte ekstremt godt og det var noe jeg selv har brukt og sagt i flere år, som Linnea sa under debatten. Nemlig det at vi er ALLE påvirkere. Uansett om man har 12 følgere, 300 følgere eller 200 000 følgere. Ser jeg er kul jakke på en jente i byen, og spør hun hvor den er fra, så har hun påvirket meg til å kjøpe den. Eks da ;) Men ja, en skal virkelig passe på hvordan, og hva man deler. Det er en grunn til at jeg ikke følger påvirkere som har mye kropp, sminke, og dill&dall på kanalene sine. Jeg følger ca 130 stk, og det er et par kollegaer, og resten venner. Jeg har ingen interesse av å se på sure fjes, overload av sminke, tits, lepper, fylla, u name it. Det er for det første fordi det er motsatsen av meg, og fordi jeg vet at med tiden så vil jeg begynne å la meg påvirke negativt i den form av at jeg kanskje vil vurdere mer sminke, fikse på bryn, etc. Og det er ikke meg!

Hva er favorittmiddagen deres?

Lavrans sin er burger, min er biff tartar ;)

Hvorfor ammer du ikke?

Dette har jeg svart på før, men nei jeg ammer ikke pga helse og medesinske årsaker. Jeg kunne hvis alt hadde vørt i orden med meg, men pga alt som skjedde etter fødsel så ble det vanskelig.

Trente du under graviditeten?

Nei jeg fikk ikke lov. Hadde et risikosvangerskapt.

Jeg lurer på om du har farget håret ditt i bunn? Og hvor ofte må du vedlikeholde det?

Jeg har ikke farget håret mitt i bunnen nei :) Har kun en minicolor i håret nå etter en veldig dårlig behandlig rett etter jul. 

Er du fornøyd med vognen?

Sier jeg ja her så tror vel alle at jeg sier ja bare fordi vognen er reklame, men ja jeg liker vognen, men det var ikke mitt førstevalg. Det var Lavrans som fikk bestemme, og han liker Stokke Trailz veldig godt. Vi hadde denne med F også. Det eneste jeg ikke liker er at forhjulene er litt vanskelige. De setter seg på en måte fast når jeg svinger, så jeg må alltid passe på at hjulene er fulle av luft, ellers blir de enda mer kronglete ;)

Anjamor! Du virker så chill alltid – tar ting som det kommer. Hvor har du din styrke fra?

Åååe hehe, ja jeg er chill på det aller meste, men seff har jeg noe jeg irriterer meg grønn over også ;) Jeg tror det er en mix av alt, men kanskje mye fordi jeg har den bagasjen jeg har. Jeg er litt kald, rolig, tenkende, laidback og tar det som det kommer. Jeg stresser ang ting jeg også, men jeg er nok 90% chill og resten freak. Haha. Jeg orker rett og slett ikke stresse med mindre det er en ekstrem god grunn til å stresse.

Hvordan var du som ungdom?

Hmm, ja, en tid jeg ikke liker å tenke på faktisk. Ungdomsskolen var bare dritt. Kort fortalt: Jeg hadde to venner, ble fryst ut, mobbet, bodde hos besteforledre i helgene fordi kidsa på skolen sto utenfor huset vårt å slang drit, fikk mail på hotmail om hvor fæl jeg var. Haha ja mail faktisk. Det var tider det. Null Face eller Insta. Jeg reiste mye til Åsgårdstrand fordi jeg hadde fler venner der enn hjemme. Dette kun fordi jeg ikke var «kul» nok, og fordi en jente hadde bestemt seg for at jeg ikke var kul lengre, og fikk alle mot meg etter barneskolen. Jeg begynte på Wang vgs for å komme meg til H….. vekk fra Bærum og det fæle miljøet som ofte florerer her dessverre. Så ja, hvordan var jeg? Redd, usikker, alene men sterk innvendig.

Hva ville du gjort om du ikke blogget?

Jeg jobbet jo i Nrk som re-searcher før jeg begynte å blogge, men jeg hadde nok ikke gått tilbake. Vet ikke om jeg hadde fått jobb en gang. Den avdelingen jeg jobben i finnes ikke lengre. Men jeg tror nok jeg hadde ville jobbet i butikk faktisk. Møte mennesker, jobbe med klær eller interiør. Jobbet mange år i en interiør butikk i Stavern hver sommer, og jeg eeeeelsket det! Meeeen, jeg kunne tenkt meg å jobbet med helse, mennesker, barn med handicap, og ja, den biten der. Vanskelig å si, men ja, er det som surrer oppi hodet mitt om bloggen en dag ikke funker lengre :)

På hvilken butikk handler du mesteparten av dine klær?

Hmm noen mnd kan det være Me and My C på Fornebu, andre ganger så er det Zara, Ganni, By Timo (dette er sommer perioden, da jeg kun går i kjoler), eller H&M.

Hva inspirerer deg?

Mennesker som har respekt og forståelse for andres livsstil, verdier, handicap, utfordringer, eller valg. Mennesker som ser at de har oppført seg dårlig og tar selvkritikk. Mennesker som tenker på andre, og tilbyr seg å hjelpe andre økonomisk, låne bort feriestedet sitt, bruke nettverket sitt osv. Eks; Mange som låner bort bil eller hytte til noen som ikke har råd eller aldri vært på ferie feks. Mennesker som er ydmyke og takknemlig for ting som andre tar som en selvfølge. Mennekser som tenker på gjenbruk. Mennesker som er inkluderende, byr på seg selv, og tar seg TID! Mennesker som tar selvkritikk. 

Kjolen er fra MagMaLou. Jeg har str S. Du finner den Her.

Liker du Realityserier?

Nei! det bruker jeg ikke tiden min på ;)

Hvilken musikk hører du på hjemme?

Det går mye i Queen, Freddie Mercury :)

Hva gjør deg flau? Sett bort fra videoblogg?

Nå er jeg ikke flau lengre når det kommer til vlogg, og insta filming. Jeg digger og har blitt så mye tryggere på mitt eget fjes på en skjerm. Haha. Jeg måtte bare gjøre det et par ganger, vende meg til det, og så bare forsvant den flaue følelsen. Men flau, tja, det er lite. Jeg er så chill på alt, så det skal ekstremt mye til for å gjøre meg flau. Jeg blir ikke flau en gang når jeg er hos legen, gyn, skal voxe der nede, snakke om sex, osv. Jeg blir helt seriøst nesten aldri flau.

Ønsker du deg flere barn?

Ja det gjør jeg :)

Hvorfor har dere valgt å bruke mor&far i steden for mamma&pappa?

Det er fordi Lavrans ønsket det ;) Hans slekt sier mor og far. Men jeg fikk lov til å bestemme etternavn på begge barna nå pga nettopp det.

Hva er dine fav guttenavn? Med tanke på at du kanskje får en guttebaby i fremtiden?

Jul, Tyr og Odin.

Hvilke andre navn var dere innom når dere skulle finne navn til Maud?

Judith, Agathe, Tilje og Gjøa.

Skjønner ikke om dere skal flytte inn i hus eller leilighet?

Hehe, vi skal flytte inn i leilighet her ute på Fornebu/Oksenøyen. Flytter inn (håper desember i år), men blir nok januar eller februar. 

Hvordan klarer du og Lavrans å ha et så bra forhold? Det ser ut som dere har så mye tid til å være kjærester (fremdeles med to barn) :) ?

Hehe, joda, vi har mye kjærestetid, med det er etter middag og når kidsa sover. Nå er både F og M veldig rolige, og de sovner med en gang de ser sengen sin, så kanskje vi får litt mere tid enn hva andre småbarnsforledre får? Jeg vet ikke. Men vi er veldig flinke til å bare fortsette å være oss. Vi har alltid sagt at vi aldri skal forsvinne, eller gro fast når vi blir foreldre, så da gjør vi en stor innsats for å være mye sammen, finne på ting, benytte barnevakt, reise alene, se film/serier om kvelden, dusje sammen, le mye, ja gjøre masse gøy!

Hallooooooo når skal dere gifte dere????

Nei si det! Aner ikke. Jeg vet ikke selv en gang, haha. Stresser ikke med det i det hele tatt. Litt digg å ha noe å glede seg til også, og ikke bare haste inn i noe med en gang. Nå må først M bli litt større, vi skal flytte, betale en heeeeel haug ifm leiligheten osv. Bryllup er litt på hold ja ;)

Hva er det verste med Lavrans?

Hhahah at han kan være så sjukt positiv til ting! Kanskje ikke noe man vil si er ille, men det kan være sykt irriterende. Når jeg er forbanna trenger jeg noen ganger at han også viser at han er sinna, men neida. Han er bare blid han! Haha. 

Fav sang atm?

Living on my own – Freddie Mercury.

Hva er din vertse uvane?

Hmm, hehe kanskje at jeg henger/limer fast håret mitt på dusjeveggen når jeg vasker det. Tenker at det er bedre at den henger der enn å tette sluket. Men så glemmer jeg å ta det vekk etter at jeg har dusjet, så ser kanskje litt ekkelt ut for nestemann..

Kunne du vært med i Bloggerne?

Nei! Kunne tenkt meg en egen serie jeg, uten å måtte vise barna. En Lavrans og Anja serie. Meeeen det tror jeg nok ikke er så interessant for folk flest ;)

Hvordan holder du deg brun? tar du sol?

Nei jeg tar ikke sol. Sist gang jeg tok sol gikk jeg i på vgs. Det var vel i 2003. Jeg har mye piggmeneter, og fargen sitter godt etter sommeren selv om jeg bruker faktor 30-40! :)

Anja

Skriv en kommentar

9 kommentarer

 1. For en nydelig kjole!

 2. Dårlig hårbehandling??? Hva skjedde? :-/

  1. Jeg gikk til en annen enn den jeg pleier å gå til :) Så da blie det ikke helt slik det skulle dessverre.

   1. Åhhh… så utrulig kjedelig…. :-(

 3. God fredagskveld :)
  Jeg ønsker å komme med en (forhåpentligvis) konstruktiv tilbakemelding. Jeg skulle gjerne sett at du brukte litt mer tid på rettskriving og korrekturlesing av innleggene dine, da ufullstendige setninger og en del skrivefeil dessverre svekker leseopplevelsen en del. Det er synd, fordi jeg elsker innholdet ditt og vil gjerne lese alt. Dessverre ender jeg ofte opp med å bare skumme gjennom på grunn av dette.

  Håper du vil vurdere å bruke litt mer tid på dette. Ønsker deg og dine en god helg :)

  1. Hei du, og takk for at du sier i fra! Jeg vet at det kan gå en kule fort her når jeg skriver, og det kan ha mye med at jeg er henger etter i hodet om dagen, har skrevet innlegget mens jeg holder på med hundre andre ting osv! Jeg skal gjør mitt beste <3 :) Klemmer

 4. Hvor er den olabuksa di med strass på fra? Hva heter modellen?
  Kan du lage et innlegg med vårjakke? liker så godt stilen din

 5. Fikk vondt av å lese om ungdomstiden din. Unger kan være så ufattelig stygge og ekle med hverandre!!

  Hadde vært glad for å vært venninnen din jeg, du virker som en snill – og ikke minst kul person!

  God helg! :-)

  1. Hei du =) Ja det var ingen kul periode, men kom meg videre <3 Tusen takk for fine ord. Klemmer :)