Nytt legebesøk, og en ny bekymring!

Det er lenge siden jeg har hatt «det dere lurer på» nå, og spørsmålene som kommer i morgen fikk jeg inn for noen uker siden, men men. Det er på tide å svare på de dem ;)

Så over til en ny tanke oppi hodet mitt! Fikk svar fra legen i går btw. Tok meg turen innom siden jeg har vært småsvimmel i litt over en uke. Føler meg absolutt ikke dårlig, formen/kroppen e rpå topp, men siden jeg seriøst har blitt litt nervi pga ALT som har skjedd med kroppen min, så tenker jeg jo litt ekstra på helsen min nå. Det er på en måte hode og en sliten følelse i øynene som komme rog går litt. Blodprøvene var helt normale men jeg hadde litt høy leververdi. Kyssesyken? Jeg vet ikke om jeg har har hatt det eller har det? Dette kan kanskje virke som en filleting for mange, men når du har x antall ting bak deg de siste 10 mnd blir man automatisk litt..redd?

Jeg skal ta nye prøver om en uke igjen, men bare å høre at noe var litt høyt fikk meg til å stresse litt. Jeg har vært småsyk den perioden jeg har vært svimmel. Typ sår hals noen dager, tett nese som fremdeles sitter, og en hoste som kommer og går. Anyone, som har vært der selv? Alltid litt betryggende å høre andres historie <3

Googler du alt du føler på (noe du aldri må gjøre) så finner du jo svar som er helt bak mål. Alt fra skrumplever til dødsdommen. Jeg hadde håper på at jeg var ferdig med småbekymringer rundt helsen min, etter et helvete det siste året med svangerskapet, kroppen min osv. Kan jeg ikke bare være frisk som fisk nå <3

Hoodie/ Bik B, Jakke/ MeoTine hos Me and My C på Fornebu, Bukse (høy og smal i livet)/ Her, Sko (normale i str) Her Andre sko alternativer/ Her og Her!

Anja

Skriv en kommentar

15 kommentarer

 1. Hei, jeg så på instastory at du har kjøpt en hoodie med «bohemian rhapsody» print på og den var seriøst den kuleste genseren jeg noen gang har sett! Hvor kjøpte du den? <3

  1. Hei hei =) Det er en t-skjorte ;) Den er fra Zara, hvis du mener den hvite? Kjøpte den på nett for en uke siden.Den grå er fra Ebay ;) Klem

 2. Jeg opplevde svimmelhet etter å ha vært forkjølet, og fikk beskjed om at dette kunne skje etter en forkjølelse. Det gikk over etter en uke eller to. Skjønner at du blir bekymret! Håper du snart føler deg bedre!:-)

 3. Tror de kan finne ut om det er pågående kyssesyke du har nå på blodprøve eller om du har hatt det tidligere. Vær forsiktig med trening hvis det viser seg at du har kyssesyken. Da trenger kroppen ro.

 4. Som flere har nevnt. Jeg hadde og forhøya leverprøver (jeg var gravid). Fikk aldri svar på hvorfor, men ved kontroll var prøvene normale igjen… Merkelig …

 5. Kanskje bivirkning fra medisinene du har gått på? Så lenge verdiene synker og ikke øker til neste uke er det ikke noe stress. Har hatt økning flere ganger selv i lever-verdiene,n uten at det ble påvist noen grunn.

 6. Fin:) Hvordan er str i buksen for å få den behagelig? Hehe skjønner du hva jeg mener? Gikk du litt opp i str?

  1. Hei hei =) Da hadde jeg tatt en str større hvis du er litt usikker. Det er en modell som er smal i midjen og litt løs i bena om du skjønner. Jeg har str 26 (de får jeg ikke på meg enda), så nå bruker jeg str 27 =)

 7. Jeg hadde høye leververdier selv et år etter jeg hadde født og fikk beskjed om at det var helt normalt etter en graviditet :)

 8. Elsker jakken! Vurderer å kjøpe den selv. Hvem størrelse har du? :)

  1. Jeg har s/m =)

 9. Kan anbefale hypokonderklinikken på det sterkeste! Er ikke noe særlig å bruke opp tid og krefter på å være redd for ting som sannsynligvis er helt ufarlig og vanlig<3

  1. Med mindre du er seriøs? Finnes det en slik klinikk! En har lov til å tenke, dele og være bekymret når man har opplevd en god del med tanke på helse/kropp den siste perioden. Behøver ikke være hypokonder for det :) Så er det mye jeg ikke deler også med tanke på kropp/helse og det siste året inn og ut av sykehuset!

 10. Jeg hadde litt høye leverprøver en gang. I forveien hadde jeg vært endel småsyk, så hadde tatt Paracet i flere dager. Ventet en uke på å ta ny leverprøve, og den uken tok jeg ikke noe Paracet. Da var leverprøvene helt normale igjen :)

  1. Takk for at du deler :) Høres ut som meg, bortsett fra at jeg er småsvimmel av&til :p. Igjen, takk. Alltid fint å lese andres historier også =) Klem