Babygym- Nytt, brukt og lånt.

NYTT, BRUKT OG LÅNT!

Kanskje ikke det mest spennende for alle mine lesere, men kanskje for noen ;) Jeg har nok aldri tenkt til å bli en typisk «mammablogger», men det hadde kanskje vært litt rart om jeg ikke nevnte nooooe som var relatert til småbarnslivet? Eller? Uansett så vil jeg bruke dagens innlegg til å tipse om hvordan vi gjorde det med babygym til M på en økonomisk og fin måte.

Da vi fikk lille F kjøpte vi en brukt mummi babygym på Finn. Denne gangen kjøpte jeg den billigste babygymmen jeg fant på nett. Den kostet 200kr, og var virkelig den mest kjedeligste gymmen du kan tenkte deg. Matchy til hjemmet ja, fordi den var hvit og grå, men helt uinteresant for lille M. Derfor pimpet vi den OPP! Lekene vi har festet til gymmen har vi både lånt og fått, brukt! Økonomisk, miljøvennlig og helt konge syntes jeg. Gjenbruk, nytt, lånt og fått – en mix av disse fire , tommel opp :)

Så, et lite tips til dere kommenede mødre eller allerede mødre som leter etter en babygym. Den kan «lages» selv med både nytt, lånt, eller fått ;)

Anja

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hei eg elsker å pynte meg i kjoler, både til kvardaga og fest (har ikkje mykje av det første). Men no nærma det seg nokre bryllaup eg skal i i sommar. Eg såg du hadde lagt ut mange nydeleg kjoletips, men har du tips til meir fleire plasser ein kan finne både billige og fine og sjølvsagt litt dyrare enn til dømes på Nelly? (elska Nelly, men eg er veldig glad i å oppdage nye fine butikker som ikkje er altfor dyre og) som då sjølvsagt passar til ei sommarbyllaup (skal ikkje vere forlovar men gjest)

    1. Hei hei =) tips til slik kjoler du ønsker..hmm, det er mulig å låne kjoler på Fjong.no? Men de kjolene jeg har brukt i bryllup har enten vært Nelly (hehe), eller By Timo. De har jo enormt mange flott kjoler som er perfekt til sånt :) Klemmer