Det siste jeg hadde trodd skulle skje!

Topp (Jeg har str S) / Her, Tights. Sømløs! (Jeg har s)/ Her


At jeg går inn døren på gymmen kl 0634 en morgen, er det siste jeg hadde trodd nå som jeg har en på tre mnd. Altså, jeg mener, hvem som helst hadde jo heller takket JA til å sove vel? Jeg våknet av at lille M var en tur på bleie toalettet for å si det sånn, og etter at jeg la henne igjen etter ti min, så satt jeg jo der da. Når jeg først er våken så er jeg våken. God morgen norge hadde ikke begynt og ingen andre hadde stått opp, så jeg gikk inn til Lavrans å sa at jeg dro på trening.

Det var en enorm god følelse på vei hjem fra trening etter på. Sol, fulger som kvitret, og skikkelig vårfølelse. 

Jeg pleier jo egentlig å dra på gymmen med M kl 09 (når mini gymmen åpner), men nå er jeg på en måte ferdig med den ene tingen jeg har på planen hver dag, så nå føler jeg at dagen blir enda lengre nesten.

Kanskje det blir trening så tidlig i morgen også? 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Cathrine Bringsverd

  Henger disse tightsene oppe når man løper? Og har du tips til noen gode løpesko?

  1. Anja Johansen

   Hey =) Ja disse sitter stuck ;) Ja etter hvert ;) Leter etter noen selv, hehe .

 2. Tidlig morgontrening er gull! Pleier og reise på trening 05.30, då er eg ferdig til tidligvakt 07.15. Fantastisk følelse. You go girl

  1. Anja Johansen

   Wow, det er helt konge da :D Thanks, klem.