STOR kjoleguide – Skapet mitt, Del 1

Annonselenker inn til Nly

Venstre/ Baum. Kjøpt Finn for to uker siden. Midten/ Her Høyre/ By Timo, kjøpt i butikk for to mnd siden.

Yo! Bare det at jeg velger å ha del 1, og del 2 på denne kjoleguiden sier vel sitt om hvor mange kjoler jeg har i skapet! Haha! Igjen, når jeg tenker på det, så kan man nesten si at jeg smaler på kjoler? Jeg eeeeelsker å finne godekupp, billige kjoler som ser ut en 1 million, og noen sjeldene skatter til litt mer. Et par av kjolene har jeg hatt i tre-fire år, så jeg vet ikke om det er mulig å oppdrive enkelte av dem. MEN! Det jeg gjør når jeg letter etter noe som har «gått ut på dato», er å frese igjennom Finn og Tise. Det er nettopp her jeg finner over halvparten av kjolene mine, selvom de finnes i butikk. Jeg sparer penger, jeg gjør noe for miljøet, og gjenbruk for meg er helt KONGE!

Jeg har linket til de kjolene som finnes på nett btw! HVis du finner noe du liker, hehe <3

Venstre/ Ganni. Kjøpt på Tise. Midten/ Other Stories/ Kjøpt i Køben for to år siden. Høyre/ Buksedress/ Her

Kjole fra Samsøe Samsøe/ Her (Jeg har str 36)

Disse to er fra i fjor, og jeg vet ikke om de kommer inn igjen. Jeg fant noen så og si like, typ i samme wrap modeller. Her og Her 

Venstre/ By Timo, kjøpt i butikk i fjor. Midten/ By Timo. På salg i fjor sommer. Høyre/ Ganni. Kjøpt på Me and my C på Fornebu. Fra i år.

Kjole fra Dry Lake/ Her (Jeg har str 36) Glidlås på siden.

Venstre/ Ganni, kjøpt i år. Midten/ Ganni, kjøpt via Instagram fra en følger ;). Høyre/ Ganni, kjøpt på Tise.

Her er den sorte kjolen som var VILT pop i fjor. Var utsolgt hele tiden, og jeg håper at den kommer inn igjen i år. Vet det er mange som ønsker seg den. Den koster 399,- og den er så fin, søt og perfekt til nesten alt i sommer. MEN, skjørten har kommet, som er helt lik kjolen/ Her

Venstre/ Fra nly i fjor. Høyre/ Ganni/ Kjøpt på Me and my C på Fornebu.

Venstre/ Kjøpt for to år siden ca, tror den kommer inn igjen på Nly. Midten/ Line of Oslo. Ca tre år gammel. Vet ikke om den finnes lengre. Høyre/ Zara, kjøpt i butikk etter nyttår.

Alle tre er fra Zara. Kjøpt for ca to år siden.

Det har kommet inn noen nye sommerkjoler, som allerede har blitt veldig pop. Her og Her! Ellers kan jeg tipse om mange søte og flotte sommerkjoler Her!

Anja

Skriv en kommentar

22 kommentarer

 1. Så mange fiiiiine kjoler!!
  Hvis du skal selge den grønne med prikker fra Ganni VIL jeg kjøpe.
  Prøver å få tak iden men har ikke lyktes enda :(
  Og du kler kjoler…virkelig :)

  1. hei hei =) Tuuusen takk! Jeg vet at det ligger en ut på Tise nå ;) Sjekke den ut ;)

 2. Veldig mange fine kjoler, og kjempebra at du kjører gjenbruk. Men trenger du virkelig så mange kjoler? Du er jo ellers svært sparsommelig m klær, jfr kurven til M.

  1. Hehe, om jeg trenger det gjør jeg nok ikke, og jeg kunne godt i fem kjoler om det var saken hele sommeren, men jeg er veldig glad i kjoler, og mange av dem er kjoler jeg har funnet billig, fått, spart på osv. Skal jeg selge kjoler jeg er glad i fordi jeg egentlig ikke trenger de? Selger så og si alt annet jeg har i skapet gjennom året :P hehe. Men kjolene mine ønsker jeg å ha :)

  1. ååååe den var sååå fin. Tusen takk for tips =) Klem

 3. Anja<3
  Såå kjekt innlegg med såå fine kjoler!! Har et spm, tror du den lange Ganni-omslagskjolen funker når en er gravid? Tenker til sommeren, og har termin i november, så har jo ikke blitt såå stor til sommeren..

 4. Legg gjerne ut på tise de som kanskje ikke fikk plass i innlegget, eller du ikke skal ha lenger ;) :D

  1. i will ;) Klem

 5. Hei! Selger du disse eller bare viser frem? Kunne tenke meg en av de hvis du selger.:)

  1. Hei hei, nei disse er jeg veldig glad i ,så de skal ikke selges med det første =)

   1. Den lys rosa, bilde 5 ovenfra, midterste kjole. Vet du om den er å oppdrive? Evnt navn på kjolen?
    Takk;)

   2. Anja Johansen

    Hei, hmm kanskje på Finn eller Tise? Send meld til By Timo på Insta å hør? ;) Jeg kjøpte den på Salg i fjor sommer :)

 6. Hei Anja :) Den rosa kjolen fra ByTimo som er på det første bildet, hvor har du kjøpt den?

  1. Hos By Timo på Fornebu senteret =)

 7. Utrolig mange finer kjoler! Jeg vurderer å kjøpe den grønne med prikker fra Ganni, men er usikker på str. Er den stor/liten i størrelsen?

  1. Takk takk =) Jeg har sr 36, og syntes den er normal i str. Vet de kan være litt små, men den syntes jeg er normal =)

 8. Så gøy å se deg med den supersøte kjolen fra Samsøe. Bestilte den selv for noen dager siden og gleder meg vilt til det blir så bra vær jeg kan ha den på.
  Fra en kjoleelsker til en annen; her var det utrolig mange lekre kjoler!

  1. =) =) Den er sååååå fin =)!

 9. Smilet dit viser ekte glede, når du snakker og deler tips.
  Det var en tydelig interesse du ha.
  Hyggelig avslutting på kvelden

 10. Inspirerende innlegg og veldig fin blogg du har ! Elsker kjoler jeg også ! Har du sjekket Ellos’ egen kolleksjon? Mange fine kjoler – også rosa

  1. Hei hei =) Nei, det har jeg ikke :) Det må jeg gjøre NU! Klem