Mens jeg venter på det alle venter på..

Jeg måtte bare legge ved disse bildene i dag. Selv om jeg savner magen, som jeg sikkert nå har sagt hundre ganger, så gleder jeg meg til «kjole-vær», og bare legger. Det er ikke så lenge igjen nå. Skal man tro at våren kommer allerede i mai, så er det faktisk kun syv-åtte uker igjen ;)

Jeg tror de aller fleste gleder seg, og venter på våren? Hvis jeg handler på nett, i butikk eller på Finn/Tise så er det sommerkjoler og klær til sommeren jeg fokuserer på. Vinterklærne er jeg sååå lei nå. Men, så er det påske snart, og hva skal vi da? Vi har faktisk ingen planer, og hytta er mest sannsynlig leid ut. Vi finner nok på noe. Er det fint vær så har jeg ingen problemer med å være her hjemme på Fornebu også. Rulle rundt, café, dra å bade, bake, se film, u name it. Ferie må ikke bety at man må reise bort hver gang det er ferie. Så var det 17-mai, og vi skal faktisk droppe feiringen her på Fornebu og ta en weekendtur alle sammen med noen venner.

Mens vi er inne på ferie, så husker jeg at flere har spurt om litt tips, og guide når det kommer til ferie med barn, kjæresteferie, eller aleneferie. Jeg kommer tilbake til dette etter at jeg har vært på disse reisene. Vi skal både til Italia og Frankrike i sommer med hele familien, så en guide og tips til dere småbarnsforeldre kommer garantert :)

Kjolen/e alle spør om, og som jeg bodde i når jeg var gravid! Jeg brukte str 36. Du finner de i forskjellige farger Her, Her, Her, og Her

Ellers tipset jeg dere (på insta) om noen suuupersøte sommerkjoler som nettopp har kommet inn. Jeg vet linkjolene er etterlyst, og jeg tror de snart kommer igjen, men enn så lenge. Sjekk ut disse, om ikke like søte kjolene. Her!


Btw, jeg la meg kl 21.00 i går, og våknet først kl 05, og så kl 08 i dag! Aldri vært mer utvilt..nesten. Haha. Blir godt å få Lavrans hjem i dag!

Anja

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hei. Hvor er kåpen ifra?

    1. Den kjøpte jeg i London for to år siden =)