En ny, spennende og kul overraskelse hver måned!

Annonse for Goodiebox

MIN FØRSTE GOODIEBOX!

For noen dager siden kom denne herlige, og spennende boksen i posten! Funny nok, så matchet boksen kjolen jeg hadde på meg! For to uker siden pakket jeg opp sommerkjolene mine igjen, og jeg har drevet å prøvd de på for å sjekke om de passer, hehe. Anyway, dette er min første Goodiebox, og denne boksen inneholder mye av det JEG, og vi jenter setter pris på, og trenger i hverdagen.

Jeg har mine faste produkter, men jeg liker også å prøve og bli kjent med nye produkter også :)

The ‘Powered by’ Box

I Goodieboxen kommer det nye produkter hver mnd, som passer til sesongen. Du betaler kun 199,- i mnd (inkl frakt), og veriden på det du får i boksen ligger fra 650,- eller høyere!

Boksen over er boksen du får som nytt medlem, og i denne boksen får du med en ekstra vare, nemlig en parfyme. Boksen har en verdi på 1001,-!! Parfymen fra Ætheroxyde (10 ml) som er en ekstra gave for nye medlemmer har en verdi på 245,- .Det jeg likte veldig godt med denne parfymen bortsett fra lukten, var nelig det at den var i reise-str ;) Liten og nett i sminkepungen! 

En Goodiebox hver mnd, med spennende og gode produkter er vel noe vi jenter syntes er stas regner jeg med? Jeg syntes i hvert fall det er gøy å motta en slik boks, se hva som ligger oppi, prøve nye produkter, finne noen nye favoritter og ha noe å glede seg til en gang i mnd. Hvis jeg skal trekke frem en favoritt i denne boksen må det blit bana pudderet. Jeg og mine mørke ringer under øynene setter pris på litt hjelp ;)

Loréal Shampoo – Perfekt til weekendturene mine fremover!

Miqura– Den kule og trendy masken alle snakker om blir med i baggen til London neste helg.

Rock Nail – Styrker neglene dine. Brukes som en base eller som en blank neglakk.

Ame Mascara – En enkelt og lett mascara. Volum. Fjernes easy peasy med kun vann!

Raunsborg håndkrem – Alltid digg å ha, og spesielt når jeg spør Lavrans om han kan masere hånden min på kvelden når vi ser på tv i sengen ;)

Bana Powder fra Bellapierre – Denne prøvde jeg med en gang, og som nevnt over er denne min favoritt av produktene oppi boksen! Den er lett på, og blir ikke like «kliss» som foundation sticken jeg bruker. Men jeg liker begge to! Påfør pudderet før, eller bruk kun denne før resten av sminken i fjeset skal på. Jeg prøvde både under sticken, og kun pudderet. Tenker at den er perfekt for meg når jeg går helt uten sminke, og kun skal gjemme bort de mørke ringene mine. Absolutt til å anbefale!

Gleder meg til neste boks allerede!

Din Goodiebox finner du HER

Anja

Skriv en kommentar

6 kommentarer

 1. Her har du ei jente som er uenig, Anja;) en sånn boks er tullete spør du meg, man har jo som regel produkter i lang tid og det hoper seg opp om det kommer en boks i mnd. Jeg går heller og kjøper det jeg trenger, enn å få random ting i postkassa:)

  1. Hehe hei U =) Kult at du sier det du mener,og på en ordentlig måte også. Ikke bare slenge ut noe negative ord! I like <3 Det blir jo smak og behag, hva man liker, behøver, og ønsker :) Det vil jo være forskjellig fra mnd til i mnd i boksen, og noe liker man bedre enn andre produkter. God Helg, og fortsett å kommenter. Det er hyggelig med feedback :) Klemmer

 2. Åh, veldig spennende innlegg! :D Jeg har nylig blitt medlem, og er så spent! Ønsker deg en god og fin fredag! Stor klem fra meg<3

  1. Har du? Så kult! Fikk du denne boksen? Blir spennende med neste boks :) Klemmer

   1. Nei, jeg har ikke fått denne boksen enda. Mulig snart, håper jeg? Jeg har jo nettopp blitt medlem :D Klemmer

   2. Anja Johansen

    Aaah trodde du hadde det ;) God helg girl. Klem