Vil jeg ha en til? Jeg lyver hvis jeg sier nei!

Inneholder reklame på bildene. Sengen er fra Barnas Hus :)

I dag måtte jeg rulle meg bort til senteret for å kjøpe ny og større dyne til Maud! Det er rart med det, men jeg blir en smule lei meg for at hun blir større. Tenker jeg ekstra godt på det hele, så er jeg litt lei meg for at jeg ikke er gravid lengre.  Jeg savner magen, utrolig nok med tanke på alt som skjedde under svangerskapet. Er det ikke litt merkelig blir lei seg for noe sånt? Det er jo tiden fremover som blir gøy. Alt Maud skal lære seg, hvem blir hun, hva liker hun, hvordan snakker hun, ja.. ALT! Er det bare meg, eller tenker du som mor også sånn? Er det bare jeg som både er glad for at magen er borte, men av til får et stort savn at den ikke er der lengre?

Jeg møtte på en bekjent i dag som er noen mnd på vei nr tre. Med en gang hun sa det så fikk jeg lyst på en til, og da tuller jeg ikke! Men ikke nå, med en gang. Jeg føler at for min egen del, og ang tiden jeg ønsker med F, M og L fremover, så er det greit å vente til vi i hvert fall har kommet oss inn i den nye leiligheten. Jeg orker ikke å ha svangerskapskvalme her hjemme. Føler vi bor som sild i tønne nå, haha. Nå trenger jeg den ekstra plassen siden vi er en til <3

Som jeg har fortalt før så eier M nesten ingen klær. Det høres kanskje helt dust ut, haha, meeeen, i mine øyne trenger hun ikke stort mye. Enda. Men nå begynner det faktisk å krympe i kurven hennes i skapet. Jeg kjøpte to nye bodyer forrige uke, og pakket ned to som var for små. Det er nå jeg merker hvor deilig det er å ikke ha et tonn med klær som aldri ble eller blir brukt. Tiden går faktisk fort, og jeg som seriøst har minimalt med klær til M, har ikke klart å bruke alt en gang! 

Sorterer fortsatt i skapet mitt mot våren! Jeg kan ikke si nok hvor mye jeg gleder meg til vår og sommer! Disse snakears skoene finner du/ Her de er tro til str sin, og kommer til å være superkule til sporty sommerkjoler! En ting jeg har fått sansen for til sneakers, er ankelsokker. Noen av de jeg har finner du Her


I morgen er bhg stengt, så da er det jentedag her hjemme. Har lovet F å spille Paw Patrol på playstation, så da blir det gaming-dag da ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. For et koselig innlegg! Synes du skriver så fint om å være mor, og drt virker som du er en så chill og lite stressa mamma!

    1. Anja Johansen

      Heeeei du! :) Tusen takk <3 Kommer flere slike innlegg ;) Klem

  2. Forstår deg så godt

  3. Jeg syntes egentlig det var vanvittig kjedelig å være gravid og de 9 månedene føltes ut som flere år, men nå 4 måneder etter fødsel så tenker jeg faktisk at jeg hadde ikke hatt noe i mot å være det igjen. Rart med det :)