Nok prat, nå skjer det!

FREDDIE AND ME

Etter at filmen Bohemien Rhapsody kom, ble min indre besettelse av Freddie og Queen bare enda større. For ja, jeg er en ekstrem fan. Ikke bare en som digger musikken litt her&der, og kan de kjente låtene, men jeg kan ALT! Jeg har vel så og si sett alt av dokumentarer, filmer, og intervjuer av/om Freddie. Det eneste jeg ikke har gjort, eller sett er huset hans i London, og lest boken som hans tidligere kjæreste Jim har skrevet. Så da gjør jeg det jeg bare MÅ gjøre når jeg har snakket nok om å bare reiser over for å oppleve litt Freddie – Jeg booker en tur til London alene, og lager meg en egen «Freddie tour» i London.

Jeg reiser alene fordi jeg vil, og fordi jeg rett og slett ikke trenger selskap, en å holde i hånda eller en å ta «hensyn» til.  Ikke misforstå, jeg elsker å reiser med Lavrans, venninner og familie, men jeg har ingen problemer med å ta meg en tur alene. Trvies godt i eget selskap. Pluss at jeg tviler på at noen av mine venner, som jeg ikke en gang vet om er like besatt av Freddie/Queen som meg hadde blitt med på en «fan tur» til London. Haha.

I fjor dro jeg på aleneferie til Dubai en uke, nå stikker jeg på «fan tur» til London en helg for å stalke litt rundt der Freddie bodde, spiste og levde. Kall meg gjerne rar, men sånn er jeg <3 

Huset han bodde i kan man gå forbi, og se så godt det lar seg gjøre med en murvegg foran, hehe. Mary, hans første kjærlighet bor i huset fremdeles etter at Freddie ga både hus og mye av formuen sin til henne etter at han døde. Jeg har booket hotell like ved huset hans i Kennsington, og bord på en av favoritt restaurantene hans, som han ofte var på før han døde. Som dere skjønner, skal jeg nerde meg litt rundt i London og føle litt på denne Freddie galskapen inni meg ;) Lavrans sa at jeg burde ta med en selfie-stang slik at jeg får tatt litt bilder av meg selv foran det ene og det andre. Haha, ja kanskje det? Er litt kjipt komme til huset hans uten at noen andre kan hjelpe meg med å ta et bilde. 

Ikke så lenge til jeg drar! Reiser en fredag kveld, og hjem igjen lørdag kveld!  Gleder meg helt vilt mye!! Ps, er du i London selv om to uker, så si ifra om du vil bli med på Anjas Freddie tour ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 kommentarer

 1. Synes du er skikkelig tøff og kul som reiser alene <3 Håper å bli like tøff som deg en dag, er sikker på at man kan oppleve mye fint alene også ;-) Ikke minst kan man se og gjøre akkurat det man selv vil hele tiden, uten noen å ta hensyn til ;-)

 2. Hei! Hvordan gjør du det med en liten baby? Har selv en jente på tre måneder, og det føles helt fjernt å dra vekk en helg (selvom jeg har sykt lyst). Leste også nettopp at det ikke er bra å reise fra babyer når de bikker tre måneder, og at man helst skal vente til de når året. hvordan stiller du deg til det, og hvilke tanker gjør du deg rundt det? Ikke for å rekke pekefinger, men fordi jeg er oppriktig nysgjerrig.

  1. Anja Johansen

   Hei, jeg ammer ikke, så her er det morsmelkerstatning :) Det gjør at Lavrans, som med F også kan mate :)
   Det gjør han når jeg feks er på trening på kvelden, henter F i bhg uten M, osv.
   Lavrans har også pappaperm hver fredag, så da er han med M den dagen. Det vil alltid være mye meninger, prat, folk som mener det ene og det andre ang ALT som kommer til ting som dette, men for meg/oss så går det helt fint. Så lenge M er sammen med en hun kjenner (en av oss to) er vi ikke bekymret <3

   At jeg drar fredag kveld, to timer før M legger seg, og kommer hjem dagen etter på kvelden, føler jeg går veldig greit. Hun har da sovet hele kvelden, og vært med Lavrans om morgen som hun ellers pleier, og sover når jeg kommer hjem. Tror dette er noe hver enkelt må føle på. Hvis du føler at det er helt fjernt så er det kanskje ikke riktig å gjøre? Jeg vet ikke, og jeg ønsker heller ikke mene så mye om hva alle andre gjør fordi det er ikke min sak :) Klem

   1. Takk for svar :) Høres ut som dere har en veldig fin arbeidsfordeling! Deilig å kunne reise vekk uten at det byr på problemer for den lille. Du er heldig! Nyt turen!

   2. Anja Johansen

    Bare hyggelig :) Finn ut hva som er best for deg og ditt, og stol på magefølelsen <3 <3 Klemmer til deg

 3. Love it

  Hilsen en Queen fance

 4. Jeg har også sett alt som er å se og lest alt som kan leses. Tok til og med pianotimer for å ha muligheten til å kunne spille sangene. Elsker Freddie, elsker Queen! I julegaven fra mamma i år fikk jeg en midre versjon av statuen som finnes av Freddie, selv hvor sprøtt hun synest det er haha. Er helt obsessed. Sånn tur du skal på, var jeg på ifjor. Enjoy!

 5. Sonja Strysse

  Der satt du meg på en reiseide.:-) Er også ihuga Freddie Mercury/Queen-fan. Men har bestemt meg for å ikke lese boken til Jim. Ryktene sier det er mest dritt han skriver. Kos deg på tur alene. Hilsen en som også trives veldig godt alene på tur.

  1. Anja Johansen

   Hehe ja har sett at det er delte meninger om den, men føler jeg bare må lese den. Eller så kommer jeg til å angre :p hehe.