Siste status fra sykehuset, og et par avsløringer om fødselen.

Endeliiiiig! Endelig er jeg ferdig med siste timen på sykehuset (håper jeg) ang alt som skjedde før, under og etter fødsel. Som jeg har delt med dere tidligere har jeg vært ganske nervi siden desember ang disse timene på Bærum. Ct, tester, medisiner, kontroller, u name it. Man tenker jo automatisk, tenk hvis. Hater å tenke sånn, men jeg gjør det av og til! Heldigvis så er ALT BRA!! Blodproppen de fant etter fødsel er ALL GONE, og jeg kan slutte på den medisinen. 

Etter timen som Malene min venninne ble med på , dro vi tilbake til Fornebu og tok en kaffe mens vi snakket om HVOR HERLIG LIVET ER!! Det er rart hvor mye mer takknemlig og glad du blir når du kjenner på en frykt som spiser deg litt opp over en lengre periode. Jeg føler meg ekstra lett akkurat nå!

Sko (tro til str) / Her, Bukse/ H&M, Kåpe/ Lik – Her, Hoodie/ Bik Bok

Neste uke dere, skal jeg gjeste fødselpodden! Flink Pike produksjon, som har en pod der de snakker med kjente profiler om deres fødsel og tanker rundt dette har invitert meg! Hvordan var tiden før, under og etter. Det takket jeg selvfølgelig ja til! Så, jeg sier i fra når den er ute, så kan dere høre historien, stemmen min, og hvordan jeg ordlegger meg om fødselen med lille M. Jeg har fått lov av Lavrans til å dele et par ting som jeg ikke har gjort før ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Flott det endte godt med kroppen etter alt som har skjedd. Du er ei modig, sta og tøff jente. Kommer et bra stykke med på veien det også. Keep beeing you!

    1. Anja Johansen

      <3 <3 !! Tusen takk for fine ord. KLemmer til deg