En dag med lille M og meg

Good morning! Denne uken blir liiiitt mer heavy enn ellers siden jeg har to kids alene. For the first time! Men som alt annet så fikser jeg dette også ;)

Det er så sykt mye spennende som skjer, men jeg kan ikke fortelle dere nooooe! 

Hehe, NEI! Sånn er det ikke her i gården. Jeg føler, eller, jeg ser at mange driver å deler at det er så sjukt mye greier som skjer, bla bla, men her i heimen er det som alltid. Jeg har fortsatt samme agent, og samme team rundt meg som jobber med aktører og annonser fremover. Jeg har mine faste og gode samarbeidspartnere, og de på UI jobber med å få nye og kule oppdrag i boks fremover. Det er verken noe serie, egen kleskolleksjon eller bok på gang. Kun det samme gamle, bortsett fra at lille M skal være hjemme med meg ut dette året, hehe.

En dag med M og meg! Vi våkner som regel rundt 07.30 og da er det bare å skru på god morgen norge, ta seg en kaffe og lage mat til M. F pleier å våkne litt etter at vi har stått opp (hun elsker å sove), og når hun har våknet er M ferdig å spise. Mens F spiser og ser på Paw Patrol kler jeg på M og legger hun i vognen. M sovner med en gang man legger henne ned i vogn eller seng, så da får jeg tid til å hoppe inn i treningsklær og gjøre klar F før vi drar til bhg. Matpakke til F har jeg gjort klar dagen før, så den er bare å slenge i sekken. Tips den siste der, så slipper du å bruke tid på det om morgen;)

Etter at F er levert i bhg drar jeg videre til gymmen med M. Hun sover alltid etter første måltid om morgen, og da kan hun sove frem til 12-13. Mens jeg er på gymmen sover hun i vognen på mini sats.

Når jeg er ferdig etter en times tid, går vi bort til Meny (hver mandag) for å handle inn til uken. Jeg har begynt å la det bli en rutine at når vi kommer hjem etter trening og mathandel, tar jeg å sover litt før M våkner. Har M våknet så tar jeg en dusj med en gang, lager meg lunsj før jeg gir henne mat, og så leker hun litt i gymmen. 

M elsker å være i babygymmen og kan ligge der ca 30 min før blir lei/trøtt. Hun  er ufattelig rolig. Typ så rolig at når vi legger henne ned i sengen når vi ser at hun er trøtt, så sovner hun uten å «si» noe. Det hadde jeg aldriiii trodd, med tanke på at «alle» har drevet å sagt at man kun får en rolig kid, for den andre blir helt det motsatte. Tydeligvis ikke!

Utover dagen pleier vi å ta oss en lang tur, før vi går hjem igjen og jeg fokuserer på innlegg som skal ut dagen etter eller samme dag. 

Lavrans og jeg bytter litt på og hente F, men denne uken her henter jeg siden Lavrans er i Spania. Jeg henter alltid rundt 1530, og da da er det hjem, lage middag, kos i sofaen med barne-tv, kanskje et bad, og senga rundt 1900. Lille M kulern med meg frem til ca 22-23, og da sovner hun for dagen, og sover til neste dag.  Selvfølgelig er det litt forskjellig her og der noen dager, og siden Lavrans har pappaperm hver fredag tar vi litt «oss tid» selv om M er med, hehe. 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

22 kommentarer

 1. Så utrolig fint innlegg. Ville bare si at du er en av de få bloggerne jeg følger, og har gjort det i mange år. Keep up the good work! Du virker jordnær og flott

  1. Anja Johansen

   Hei du =) Det var hyggelig høre <3 TUSEN takk! Klemmer til deg

 2. Hei! Så koselig å lese om hverdagen deres i perm. Jeg skal snart føde min første selv❤️ Jeg lurte litt på hvilken babygym du har, som Maud er så glad i. Det er så mange å velge mellom, og jeg vet ikke hvor sterke farger som er nødvendig for at baby skal like den..

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) Jeg kjøpte en heeeelt enkelt grå en på jollyroom til 200kr, og så festte jeg bare leker som jeg har lånt av en venninne på ;)

 3. Dette var et kjempekoselig innlegg! :) Håper jeg får en rolig sovebaby neste gang, min hverdag så ikke sånn ut i første permisjon. Men jeg er veldig glad på dine vegne etter alt du har gått igjennom at du har en baby som sover, selv om det såklart er slitsomt for alle uansett.

  1. Anja Johansen

   Hei du! Så hyggelig at du likte det :)! Jeg trodde og var klar for en som var motstat av F, siden «alle» sier at man kun får en «snill». Hehe, men fikk en liten F igjen <3 Takk for gode ord, klem.

 4. Digget dette innlegget :) er selv hjemme alene med lillemann frem til far kommer hjem i slutten av uken og syns det var inspirerende å lese om din hverdag! Ha en fin kveld, klem :)

  1. Anja Johansen

   Hei Maren =) Ååååe så hyggelig å høre :) Ha en fiin fin uke. Klemmer fra meg

 5. hvorfor hente 15.30 når du har permisjon og er hjemme?deilig med fridager fra bhg og hentes tidlig..hverdagen når permisjonen er over og alle må ha lange dager kommer fort

  1. Enig. Skjønner ikke hvorfor mange har fulle dager i bhg når de ikke MÅ.. Da jeg hadde permisjon med minstemann, hadde jeg ofte størstejenta (som da var 3 år) hjemme. Så koste vi oss alle sammen. Den tiden med barna får man aldri igjen. Jeg hadde ikke rolig sovebaby, men fikk det til likevel.
   Nå er barna så store at de flyr rundt til venner hele tiden. Er sjeleglad for å ha vært sammen med dem så mye som mulig da de var små.

   1. Anja Johansen

    Ja det skjønner jeg, og det er ingenting som er riktig eller galt ang dette syntes jeg. Alle er forskjellige, og noe leverer sent, henter tidlig, har hjemmedager osv. Jeg har både jentedager, kinodager, hente før kl 12 dager, men jeg syntes også at det er fint at F er i bhg når jeg holder på med M her hjemme :) Klem

 6. Føler du er så jordnær og ekte :) normal hverdag som de fleste relaterer seg til, ikke mye dilldall likevel så klarer du å inspirere. Flere bloggere burde bli som deg! Det er som om du forteller om min forrige permisjon, de fleste har jo det slik og ikke slik mange andre fremstiller hverdagen. Digger deg, Anja!

  1. Anja Johansen

   Hey u, så hyggelig å høre! Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hyggelig tilbakemelding :)

 7. Elsker bloggen din! Rolig stemning uten så mye ‘juggel’ som mange andre bloggere driver med, og du virker så jordnær og fin :)

  1. Anja Johansen

   HEI!! Vet du, jeg blir oppriktig glad og smilende! Tusen takk! Det hjalp litt på akkurta nå som jeg skulle begynne med middagen til F og meg, og vi savner far litt ;) Klem

 8. line fredriksen

  må bare si:SÅ uoriginalt at du IKKE skal gi ut bok! :) :) :) :)
  (..og digger det)
  … og SÅ deilig at du ikke alltid skriver hvor sliten du er ,som jeg har inntrykk av at så mange av kanskje spesielt de litt yngre bloggerene uten barn sier i ca annehver setning!
  haha.Ikke det at ikke bloggere har lov å være slitne altså. Men du skjønner sikkert hva jeg mener.
  Anyway:koselig innlegg.Høres ut som du har en kjempe fin hverdag

  1. line fredriksen

   ..mente ikke uoriginalt,men originalt..haha

  2. line fredriksen

   mente ikke uoriginalt,men originalt..haha

  3. line fredriksen

   mente orginalt..

  4. Anja Johansen

   Hehe takk takk =)! <3 Klemmer

 9. Endelig mørkere skrift! Mye lettere og bedre å lese nå :)

  1. Anja Johansen

   ;) hehe, jepp :) Klem