Lavrans har dratt, og jeg har første uken alene.

EN UKE FRA NÅ

Kl 07 i dag tidlig gikk flyet til Lavrans. Han skal være borte en uke med racing-teamet i Spania. Det betyr at jeg er alene med lille M og F. En ting er en dag eller to alene, men over en uke kan jo bli spennende! Haha, men det fikser jeg som alt annet. Det blir bare litt mer å organisere med tanke på levering/henting i bhg. Jeg må matche det inn i spisingen til M, og rekke gymmen/mini gymmen før den stenger. Jeg liker jo å starte dagen tidlig og få unnagjort treningen så tidlig som mulig, så jeg være kosemor resten av dagen <3 M har egentlig ikke så mange rutiner, og vi kjører det ganske chill for å være helt ærlig. Hun sover hele natten, men noen ganger våkner hun kl 07 i steden for 08, og da er det digg hvis hun er mett og sover når jeg leverer så jeg kan stikke rett opp på gymmen men shun sover. Dere mødre vet hva jeg mener ;)

Hver fredag fremover har Lavrans pappaperm, noe jeg syntes er superdigg, for da får vi på en måte langhelg hver helg ;) Så sist fredag var vi innom kontoret en tur, og så dro vi opp til Pascal for lunsj. Vi spiste mye der når jeg var gravid, men vi elsker jo å rusle rundt her på Fornebu, så blir ikke så mye «byen» tur på oss hvis vi har tid. Da bruker vi tiden her ute :)

Denne uken skal jeg også opp til Bærum for siste sjekk ang ct scanningen, og blodproppen de fant. Resultatet etter ct ang nyrene mine var tipp topp. Alt så veldig fint ut og nyresteinen de fant sist gang er nå borte. Jeg håper jeg slipper mere tull med nyrene mine nå :/ Timen ang blodproppen er, enten er den der fremdeles og jeg må fortsette på medisiner litt til, eller så er den borte. Jeg er selvfølgelig spent, for jeg har tenkt på denne lille proppen hver gang jeg har tatt medisinene mine siden 14 des i fjor. En annen ting som betrygger og får meg til å tenke gode tanker er at dette tydeligvis ikke er unormalt når man er sengeliggenede i 9 mnd og er gravid. Så la oss håpe på at den all GONE! 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. hvorfor være i bhg vær dag til 15.30,når du er hjemme i permisjon?kan ha litt fridager og korte dager?når dere har mulighet til det..hverdagen når permisjon er over og alle må ha lange dager, kommer fort..

    1. Anja Johansen

      Hei =) Hvorfor ikke? F har opplegg i bhg som vi ønsker at hun skal være med på sammen alle andre som går i bhg. Turer, aktiviteter, temaer hver uke, osv. Jeg kunne levert henne 08 hver morgen, men har alltid levert henne rundt 09- 0930, så syntes ikke en dag i bhg frem til 15.30 er så lenge. :)