I skapet denne sommeren – Sommerkjoler og undertøy

Hvit kjole fra Dry Lake. Denne kjolen gleder jeg sååå til å bruke med hvite sneakers til. Tro til str sin og supersøt. Jeg har str 36. Du finner den/ HER

Hvit sommerkjole med blomster fra Samsøe. Jeg har str S / HER


Da har jeg pakket opp sommerkjolene mine, og hengt de tilbake i skapet for en ny vår og sommer. Vi har ikke all verdens av skapplass, så vi driver å pakker ned og opp mellom sesongene. Det, er noe jeg gleder meg veldig til i den nye leiligheten. Skaaaaaapplass! 

Så en rosa jumpsuit på Gina for en stund siden, men den har vært utsolgt over alt. Så da ble gleden stor når jeg fant denne fra MissG. Den er bittelitt gjennomsiktig, men i dont care! Tro til str. Jeg har 36. Du finner den/ HER

Undertøy. Tro til str sine. Du finner de/ HER


Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *