Jeg trenger ikke mye, men jeg trenger dette på Valentines Day!

God morgen. Nå har det endelig begynt å bli lysere om morgen, og DET hjelper absolutt på når man står opp. En ting er den koselige stemnigen om vinteren, og når juletreet lyser opp stuen, men nå vet du at jeg er klar for vår og sommer, så da hjelper det litt når det er litt lysere når jeg står opp.

I morgen er det valentine, og vet du hva, vi skal ikke gjøre noen ting! Eller noe skal vi gjøre, men det er ikke stort, kun det vi generelt gjør hver eneste dag. I fjor kjøpte jeg 100 roser til Lavrans, og jeg fikk  et kjempe stort sjoklade-hjerte fra Pascal av han. I går sa jeg til Lavrans. Du, hva tenker du ang i morgen? Kan vi ikke bare kjøpe inn noe skikkelig digg biff og masse godis? Jo, det er faktisk det samme for meg, sa han. Så, det er det vi skal gjøre i morgen. Sånn eeeeegentlig skulle vi på Eik å spise, men så følte jeg at det på en måte ble litt påtatt, bare fordi det var Valentine. Ikke stedet, men påtatt kun fordi det føltes som om man  gjøre noe på en slik dag.

Så, i dag skal jeg handle inn middag og digg til i morgen. For når jeg tenker mer på det, så er det ikke så mye jeg ønsker på en slik dag, for jeg ønsker at hver dag skal være koselig og kjærlig. Klisjé, hehe. Men hey, det er sant. Det er kanskje kjærlighetensdag, og jeg trenger ikke så mye, kun fine ord på vei ut døren, god mat på middagsbordet, og en film i sengen. Det holder for meg <3

Anja

Skriv en kommentar

4 kommentarer

 1. Herlig ærlig!
  Swlv må jwg innrømme at d ofte sitter langt inne å si «jeg har ikke råd».
  Men hvorfor? Man fremstår jo bare voksen og ansvarsfull og man innser at man må prioritere. Om det så måtte være å velge mellom bryllup eller oppussing, husleie fremfor mobilregning eller hjemmemiddag fremfor restaurant.
  Uansett, takk for at du er ærlig ig gir oss andre en reminder.

 2. SÅ enig!
  Vi tar det også lungt hjemme, bare oss to! Kanskje jeg pynter meg litt ekstra og lager noe digg mat.
  Synes også det blir påtatt å gå ut å spise
  Kos dere maks!

 3. Heeelt enig med deg <3 I mine ører en perfekt valentine

 4. Hørtes ut som en perfekt valentines det kan ikke du legge ut flere bilder av hjemmet ditt? Syns du har så kul stil og blir så inspirert Ønsker deg en fin dag!