Et elsk og hat forhold!

Jeg vil ikke si at jeg tenker ofte på det, men jeg svipper innom tanken en gang i blandt om at.. jeg blir jo eldre jeg også..

Jeg har et elsk hat forhold til rynkene mine, ringene under øynene, mine nakne øyevipper, ufriserte bryn, og smale lepper. Generelt det jeg ser andre så gjevnlig velger å skjule. Men jeg skal ikke ta alle under en kam, og jeg skal heller ikke si at de som ønsker å pusse litt på utseende gjør noe dumt, men jeg som mange andre blir påvirket av disse insta bildene. Hvorfor har det seg slik at man ikke ønsker smilerynkene sine? Eller hvorfor er smale lepper «ut»? Vi kan skylde på så mange vi ønsker i media, i bloggverden, ja til og med alle i USA, men i bunn og grunn så er jeg for vat man skal gjøre det som gjør DEG happy!

Jeg kan med hånden på hjerte si at hvis jeg plutselig hadde «gjort noe» så hadde ikke det vært fordi jeg selv langt inni rota mi var misfornøyd, men fordi jeg har et bilde, tror, og blir påvirket av at smale lepper er ikke like fint som store. Eller at linjene i pannen gjør deg gammel, og ikke ser like bra ut på bilder. Eller at huden min ikke ser ut som jeg er 10 år. Jeg hadde gjort det kun fordi jeg ble påvirket til det. Men hallo, jeg blir jo gammel jeg også. Jeg er ikke 70 år, men jeg blir eldre jeg også, og både ansikt og kropp blir deretter. Anyway, så ser man fort hvem som natrulig holder seg bra, og hvem som blir sånn eldre yngere, om du skjønner. Et tips hvis du føler på samme måte, ta å skjul eller slutt å følg de som påvirker deg til noe du ikke liker selv. Det gjør jeg!

En ting jeg ønsker å påvirke mine følgere til, er at trening og kosthold kan hjelpe veldig mye det også. Det er i hvert fall det jeg bruker for å «fikse meg selv». Det trening gjør for kropp og hode er myyyye bedre en veldig mye annet. 

Anja

Skriv en kommentar

11 kommentarer

 1. Du er slående vakker! Du har et sunt fokus på din plattform, noe jeg setter pris på som leser. Når jeg leser bloggen din blir jeg mer avslappet til utseende, men også mer generelt i livet. Jeg stresser mindre enn før, jeg tar ting som det kommer, og jeg syntes det er lettere å se meg selv i speilet å smile, bare ved å lese bloggen din. Godt å lese at du også blir påvirket.

  1. Hei du =) ååe så koselig å høre, og takk for at du tar deg tid til å skrive til meg =) =)

 2. Jeg elsker deg jeg!! Du er den fineste jeg vet o. Når det kommer til et sunt og jordnært fokus!! Heier på deg

 3. Syntes det er bra at du ikke lar deg påvirke Jeg er litt eldre enn deg og har nå fått litt rynker i pannen. Men det er jo en del av det å bli eldre. Syntes det ser rart ut når jeg ser damer som ser ut som de er like gamle som døtrene sine. Vi som har døtre bør gå foran som gode forbilder og lære de at de er gode nok som de er Det å fikse på kroppen har nesten blitt normalisert nå, og det skremmer meg

 4. Jeg har alltid heiet på det naturlige og aldri brukt noe mye sminke eller higet etter å ordne på noe. Jeg fikk rosacea over natten i fjor høst. Det høres veldig teit ut, men man blir deprimert eller mest flau over det, selvom utseende ikke er alt. Før var man lei seg over en kvise, rynke eller føflekk – det er ingenting! Du ser fresh ut uten sminke og fortsett med de gode holdningene dine

 5. Jeg kjenner meg selv veldig igjen i det du skriver om:) jeg unfollower mange som påvirker meg negativt, men det er umulig å ikke bli påvirket av noe. Føler ofte at jeg sliter litt med å finne ut hvem jeg er og hvordan jeg vil være;)

 6. ELSKER faktisk at du ikke har fikset på verken bryn eller vipper. Mange er kjempe fine med dette, men mange- hadde vært minst like pene uten å bruke en krone på dette. Det er leit at kulturen vår er blitt slik at alt «uekte» skal visst nok være så mye bedre enn det vi har fått utdelt fra naturen sin side. Synes «alle» bloggere fremmer slike uekte idealer. Du er unik og jeg synes du er et fantastisk fint forbilde !

  1. !!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 Tuuuuuuuusen takk!!!

 7. Så enig med deg i det med å slutte å følge de som påvirker deg i gal retning. Har gjort det selv Og følger selvsagt fortsatt deg. Du gir en god følelse, er ekte og samtidig inspirerende. Heia deg!

  1. Hey hey =) Hyggelig å få høre, tusen takk <3 <3

 8. Det første jeg ser/legge merke til hos personer er smilerynker. Synes det er fint og koselig, tenker at da har de ledd mye i livet