En liten sniktitt på det nye kjøkkenet i den nye leiligheten!

Jeg teller dager til vi overtar leiligheten vår… Heh nei, jeg gjør ikke det ;) men nesten, haha! Jeg kan fort irritere meg over det orange gule gulvet her hjemme, lysrøret under skapet som bråker hver gang jeg skrur det på, eller den «kjedelige» vasken på badet. Det er kanskje litt sånn, når du vet hva du skal flytte inn i om 10 mnd, og som er ditt eget! Alt er slik VI vil ha det, og vi skal i hvert fall ikke ha et bråkete lysrør over vasken som minner oss om dagene/mnd vi lå på sykehuset. 

Anyway, kjøkken, gulv, hvitevarer, maling, døren, u name it, er bestilt og vil stå klart når vi åpner den nye døren vår. Over ser du hvordan kjøkkenet vårt kommer til å se ut, eller, det vil selvfølgelig se litt annerledes ut, men det er slik kjøkkenet vårt så og si vil bli seende ut. Den fargen, benkeplater i eik, kjøkkenøy med koketopp, men øyen skal ikke ha marmor (som på bildet) men eik, som resten av kjøkkenet. Vasken du ser på bildet er også den vi har valgt. Flisene på veggen har vi ikke bestemt oss for enda, så det tar vi når vi har flyttet inn, og alt smått, typ håndtak etc har vi ikke valgt enda.

Vår stil vil jeg si er klassisk elegant, harmonisk , mykt, og med natur farger. Vi har ikke et typisk «cleant» hjem, eller et ekko hjem som jeg kaller det. Vi ønsker heller ikke å ha et hjem som følger trenden, som feks marmor, sort, rene flater og den nakenheten mange har/følger. Vi liker veldig godt den harmoniske stilen. Ja, kall det gjerne et snev av hytte feeling, men ikke helt hytte like vel ,)

Når det kommer til gulvet i hele leiligheten, så har vi gått for et lysegrått gulv, fargene på veggene vil bli lysebeige på soverommene, og lyst/dusete grått i gang, kjøkken og stue. Vi kommer også til benytte tapet på enkelte vegger. EEEEEElsker tapet!! Det gjør så mye mer enn kun farge rett på vegggen, og tapet er undervurdert. Her tenker vi også litt anti trend, for det er veldig mange som kun har den grå fargen på veggen, men vi ønsker å bygge feelingen på rommene mer opp, derfor går vi for tapet enkelte steder. 

Vi har gått for et ganske stort dobbelt kjøleskap som vi skal ha på enden (litt vanskelig å forklare siden jeg ikke har bilder av selve kjøkkenet vårt), og så skal vi ha to stekeovner der den ene er dampovn. Vinskap har vi gått litt all in med, og dette vil være under kjøkkenøyen. 

Meeeen, tiden flyr, og plutselig kan jeg legge ut bilder av alt sammen mens jeg står i leiligheten <3 <3 

Anja

Skriv en kommentar

18 kommentarer

 1. Hei! Nydelig kjøkken! Et lite tips bare Sett inn en stor vask som har plass til stekebrettene og ovnsristen! Helt fantastisk å kunne vaske de opp uten noe søl

 2. Så utrolig fint dere får det!! Gleder meg til å se mer interiør på bloggen fremover!

  1. :D TUUSEN TAKK!!!

 3. Et kjempe tips : gå for to oppvaskmaskiner har nettopp pusset opp kjøkkenet og har to oppvaskmaskiner det er det beste vi gjorde . Kunne ikkje vert foruten

  1. ååee hehe, har faktisk ikke plass ;)

 4. Hei hvor er kjøkkenet fra? Kjempe fint!

  1. Sigdal :)

 5. Min favoritt utstilling hos Studio Sigdal Lørenskog Scala inframe – Elsker den mørk grå fargen også

  1. Ååååh JA! Elsker den :D

 6. Fint kjøkken, men har ikke villa hatt då mye overskap. Er lin menin

  1. hehe vi har faktisk ikke så mye overskap. Det har vi tatt bort, eller typ, det har vi ikke så mye plass til ;) Men nå er dette kun utstilling så kjøkkenet vårt vil ikke bli seende ut 100% som dette, men det vil ha samme farge, modell, stil, etc. Vi har «bygget» /satt sammen dette kjøkkenet sammen slik at det passer inn i leiligheten vår med mål, str etc :)

 7. Kan du gjøre tekstfargen fin mørkere? Den er vanskelig å lese, siden den er så lys :-)

  1. Hei, kan ta den hakket mørkere ja :)

 8. Det var et utrolig fint kjøkken! Du har et godt øye for interiør

 9. Hei. Veldig fint kjøkken.
  Vi ha vinskap og det er deilig. Eneste minuset er at det bråker en del, det er konstant susing fra det noe som gjør at vi ofte må skru det av. Veldig irriterende. Tenkte bare å si fra siden du har sagt du kan være litt var for lyder :)

  1. hei hei, det vinskapet vi har kjøpt lager ikke en lyd ;) Det har jeg sjekket allerede, hehe . Klemmer

   1. Hmm.. nesten som jeg må bytte da hvilket merke er det dere skal ha?

   2. Anja Johansen

    Vi har Miele =)