Det vi sjeldent deler! Topp fem #1

Sommeren i fjor. Der var lille M inni magen <3  Den kvelden der husker jeg sykt godt. Det var så varmt, vi hadde barnevakt, Magnus var på besøk, og vi badet spilte og badet nede ved stranden helt til kl 01 den kvelden. Vannet var så varmt at vi ikke merket at vi gikk utti. Håper vi får en slik sommer i år også!

Jeg deler svært lite av Lavrans (og meg sammen) her på bloggen, så da tenkte jeg det var på tide å dele litt snacks fra hverdagen vår bak bloggen og alle bildene. 

1. Når jeg blir oppgitt (litt sur, og går å tar en dusj bare fordi jeg vil være alene) tror Lavrans Lavrans at det hjelper på humøret mitt at han vasker doen. Så sier jeg til han, hvorfor begynner du å vaske doen NÅ? Det er ikke nå du må vaske den, det er når jeg ikke er sur du må vaske den. Nå vet jeg at du kun vasker den fordi jeg skal bli glad igjen, men jeg gjennomskuer deg. Haha.

2. Både lille F og M sovner til alt. Vi kan stå å hoppe, skrike, spille musikk, u name it, og de våkner ikke. De sover tungt og det er jo helt fantastisk syntes vi. Men, av en eller annen grunn så tror jeg at de våkner om jeg trekker ned doen om natta. Hver gang jeg er på do om natta så trekker jeg ikke ned, og Lavrans skjønner virkelig ikke greia. Det gjør ikke jeg selv en gang..

3. Jeg sover veldig lett. Nesten så jeg er lydsensitiv. Jeg er våken så og si hver natt, og det er ikke pga F eller M, men pga Lavrans. Jeg våkner av at han gnisser og hakker tenner, smatter, og snakker i søvne. En gang våknet jeg av at han satt i sengen å skulle lage bål…. i søvne.

4. Lavrans er veldig glad i gaming, og noen ganger når han skal få med seg siste youtube-klipp fra en av disse gaming-gutta, så tar han med seg mobilen inn i dusjen og står der å ser på det. Han har kjøpt sånn holder, slik at han kan feste mobilen på veggen…

5. Hvis det er EN ting som irriterer meg helt sjukt her i leiligheten, så er det gulvet og lysrøret på kjøkkenet. Vi leier jo, så jeg gleder meg enormt mye til vår egen leilighet som er akkurat slik vi ønsker det, og tro meg, gulvet i den nye leiligheten skal er ikke være «orange». Heller ikke skal vi ha lysrør under skapene på kjøkkenet. Jeeez! Jeg tar en del bilder her hjemme, og jeg skrur som regel alltid av lysrører på kjøkkenet når bildene skal bli tatt. Why? Jo fordi lyset og gulvet  lyyyyyyser orange og alle bildene blir orange. Gulvet og det j…… lysrøret under skapet skinner liksom inn på alt. Pluss at det gir fra seg et sånt lysrør «lyd» når jeg skrur på det. Litt sånn det var hjemme hos farmor for 25 år siden.


Anja

Skriv en kommentar

5 kommentarer

 1. hA HA

  Men bare så du vet det alle gulv gulner samme som alt som er oljemalet gulner veldig

 2. Hahahahahahaha jeg dæver! Måtte ta meg selv i å sitte å le høyt i sofaen av dette innlegget! Kjenner meg igjen i så å si alt! Liker best at L har mobilholder i dusjen! Liker ekstra godt at min samboer ikke er helt der… enda….
  You just made my day!

  1. Hahahaha ;)

 3. Er så koselig å følge deg, både på insta og blogg!
  Du er så direkte og ærlig og prater rett fra levra! Men likevel er du privat. Synes det er artig å lese innlegg som dette, og du er så flink til å røpe litt, men ikke utlevere deg og dine. Samtidig som det finnes bloggere som sier A og ikke B, kun for å få oppmerksomhet, Den balansen fer synes jeg du klarer fint, vi lesere blir nyskjerrige, men vi sitter igjen med følelsen av å forstå at du ikke forteller alt.
  Vet ikke hva jeg skulle frem til her, men ville bare gi litt positiv feedback og si at denne bloggen er koselig, informativ, inspirerende og man kjenner seg igjen i mange av de situasjonene du beskriver.
  Ha en fin dag! <3

  1. Hei Mia :) tuuusen takk for GØY og hyggelig tilbakemelding! Sånt setter jeg pris på, for da vet jeg at du liker det jeg deler, og dette innlegget er det jo litt gøy å få feedback på også ;) God helg, klemmer fra meg!