Kun tre mnd igjen!

Når skal det slutte å snø? Jeg er litt lei nå, men det er ikke mye som slår den koselige stemningen snøen gir. Det har snødd hver eneste dag nå, og jeg koser meg virkelig når det daler ned mens vi sitter ved middagsbordet, ser en film, eller når jeg og lille M står opp. 

En «Anja grei», som har fulgt meg i mange år er det at jeg kjøper sjeldent noe vinterklær etter desember. Etter julaften er jeg så og si klar for vår og sommer, og jeg ser heller etter sommerklær. Forrige uke fant jeg tre sommerkjoler fra Ganni på Tise (gjenbruk og «sparte penger» ;), jeg handlet to beach-vesker fra Zara, og mix bikinier fra Nelly. 

Nå er jo kroppen min litt annerledes enn det den var før graviditeten, og mange av sommerkjolene mine som jeg brukte før jeg ble gravid sitter ikke på samme måte, naturlig nok. Men jeg satser og håååper på at de blir like mye brukt i år som i fjor (før magen kom), hehe. Blir jo alt for dyrt om jeg må kjøpe alt av sommerkjoler på nytt, haha ;)

Hvit bikini/ Her Sort bikini/ Her & Her, Truser/ Her og Her, hårspenner/ Her

Det snør, og det er kaldt ute, men det varmer å tenke på at det faktisk er tre mnd til man kan si det er sommer ;) Hehe.

Anja

Skriv en kommentar