En nyhet verdt å få øynene opp for!

Annonse for Dr. Med. Schrammek

God morgen :)

Jeg begynte 2019 med å gå inn i enda et år sammen med Dr. Med. Schrammek, og det GLEDES! Det er ingen andre hudpleieprodukter jeg kunne jeg tenkt meg å brukt og samarbeidet med enn Dr. Med. Schrammek. Siden 2014 har jeg fuktet, renset og glødet meg med produktene som står mitt hjertet nært, og nå er jeg klar for enda et år med de fantastiske produktene jeg så godt kjenner til fra før av, samt noen freshe nyheter.

Så hvor får jeg vist huden min fra sin beste side? Jo, i vinduet med naturlig lys rett på! Det er slik huden min ser ut nå, og her har jeg akkurat renset huden, påført serum og . dagkrem før jeg påfører Blemish Balm. Ingen sminke, all natural <3 Jeg er jo ikke heeelt komfy med selfies, kamera oppi fjeset osv, meeen det skal jeg snakke litt mer om i min første videoblogg (jeg sier første fordi det er åååår siden sist jeg gjorde noe film), i løpet av denne uken. Anyway…

Vinterhuden er viktig å ta vare på. I fjor vinter skrev jeg også om hvordan jeg behandler huden min og hva jeg bruker mest av når snøen ligger på bakken og kuldegradene kjennes i fjeset. En nyhet som Dr. Med. Schrammek har kommet med en nyhet som har blitt en del av min daglige rutine, og den vil dere elske like mye som meg!

HVER MORGEN OG KVELD

Super Soft Cleanser/ Her Super Rich Tonic/ Her

Disse to har vært en del av min daglige rutine i mange år. Morgen og kveld. Når jeg er ute å reiser har jeg de med i reise-str ;) 

Sensiderm Stress Product Cream/ Her

Denne bruker jeg mest om vinteren (og høsten). Sensiderm tipset jeg om i fjor også, og den er fortsatt en favoritt. Kremen er super mot rådhet og veldig tørr hud! Denne bruker jeg mest på kvelden før jeg skal legge meg, men også om morgen hvis jeg har en dag uten sminke.

Purifying Vital Balm/ Her

Denne herligheten er ikke alltid en del av rutinene på lik linje som de andre produktene. Men ofte nok! Denne her er en redning når den urene huden kommer! Av og til våkner jeg opp med acne og noen skikkelig fæle urenheter, og da er denne et must hver morgen og kveld! Kremen kan brukes som dagkrem, som serum eller forebyggende produkt i hormonelle perioder med høyre talgproduksjon #mensen ;) Hehe

NYHETEN!!

Denne er verdt å få øyne opp for!! Jeg har vært så heldig å fått prøve denne før lansering (den blir lansert neste uke ;), og er betatt! 

Det er mange som har ubalanse i huden, typ eksem, rosacea, akne eller at den er sensitiv. Mange bruker sterke produkter som kanskje ikke alltid hjelper, og så skjønner man ikke hvorfor huden ikke blir bedre eller hvorfor man får tilbakefall. Det hjelper heller ikke at det er kaldt på denne tiden av året når man allerede sliter med huden. 

ProbioSense har ingredienser som styrker den viktige normalfloraen som vi er helt avhengig av for en sunn og sterk hud! Kremen gir masse beskyttelse og pleie, å da spesielt for hud i ubalanse! Kremen tilfører ytterligere beskyttelse som bidrar til å berolige hudirritasjoner og rødhet, samtidig som sårhelingen og kapillærere i huden styrkes. I bunn og grunn, denne kremen er GULL!


Og du, er du mor, og liker Dr. Med. Schrammek sine produkter? Da må du følge med på instagram’n min 10 februar når det er morsdag ;) (@anjahjohansen). Da blir det GIVEAWAY!!! 

Anja

Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. Hei! Nyheten; er den en dag-, nattkrem eller et serum?:)