De små og store valgene når familien utvides.

Reklame i samarbeid Barnas Hus :)

FAMILIEN PÅ FIRE.

I julen fikk vi låne/prøvekjøre den nye bilen vi får om noen mnd. Med lille M kom det opp flere ting som måtte gjøres og utvides med tanke på at vi trengte et større sted å bo, en bil med litt mere plass, og småtingene rundt det å få et nytt familiemedlem. Vi gleder oss enormt mye til å flytte inn i den nye leiligheten i slutten av året (for Obos er foran skjema, så mest sannsynlig får vi flyttet inn mye tidligere;), for akkurat nå føler jeg at vi alle bor litt som sild i tønne. Haha! Det blir ekstra stas å gi lille M sitt eget rom og gjøre det til et koselig sted for henne.

Når vi fant ut at jeg var gravid var det Lavrans som først begynte å snakke om alt vi måtte tenkte på fremover. Jeg er jo alltid litt easy på enkelte ting, og mente vi ikke trengte ting han sa vi trengte, men jeg ser nå i ettertid at jeg tok litt feil ;) Uansett hvor mye vi prøvde å pakke mindre eller stable smartere i bilen, ble det for liten plass med både det ene og det andre. Så da fant vi ut til slutt at vi ønsket å prioritere det å få bedre plass til alle fire i bilen. 

Det er rart å tenke på at for 1 år siden hadde vi ikke noe «hast» ved å kjøpe noe nytt på boligfronten, eller bytte ut bilen, men jeg skjønner og ser jo nå at det kommer litt mer når familien utvides og man først sitter i det! Alt fra de store tingene til de små. En ting jeg gleder meg ekstra til er å få walk in på rommet. Nå har vi sesong-skap som jeg kaller det. Alle vår/sommer klærne er nede i boden nå, så når vinteren og jeg trenger sommerkjolene mine, så rulerer vi. Ned med vinterklærne og opp/inn i skapet med sommerklærne. Blir fint å kunne ha alle klærne våres i skapet året rundt ;)

BILSETER

Jeg har ikke noe peiling på bilseter, så det er Lavrans som har fått bestemme hvilke bilsete vi skulle ha til M. Vi hadde ikke Stokke sist gang med F, men bilsetet til M har veldig mye nytt og praktisk som vi feks ikke hadde med F. De to første årene med F hadde vi heller ikke Isofix i bilen vår, men det har vi nå. Utrolig lett, og praktisk! Bilsetet til M har blant annet airbag (på begge sidene av hodet hennes). 

Bilsete hennes finner du HER

Lille F har også fått nytt bilsete! Hun sitter bedre i forhold til det andre vi hadde før. Sist gang fikk Lavrans lov til å velge farge, og da ble rød, denne gangen sa jeg at vi skulle ha noe som passet til det andre vi hadde ;) 

Bilsete finner du HER


Anja

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hei Du har en veldig flott blogg. Synes det er så fint med ærligheten din både på godt og vondt.
    Men er det ikke litt tidlig å snu lille F allerede? Det finnes tre flotte bakovervendte bilstoler hvor barna kan sitte bakovervendt helt til de er 125 cm. Det er jo såååååå mye tryggere

    1. Hei hei =) Takk <3
      Hun har hatt et slik sete frem til nå. Nå har vi valgt dette nye sete, og det passer utrolig fint til lille F og hennes høyde/vekt :) Klem