Tilbake til de gode gamle

GOING BACK TO THE JEANS!

En ting jeg syntes var litt funny etter fødsel var å mose meg inn i klærne jeg visste ikke passet (bare fordi jeg var nysgjerrig). Som feks alle jeansene jeg hadde i skapet. Umulig å få igjen. Jeg la ikke så mye merke til at jeg la på meg undersvangerskapet , men det merket og SÅ jeg jo når de 9 mnd var over! Treningstoppene mine feks, de sprenger jeg så og si , haha.

Jeans i seg selv er vanskelig syntes jeg, men jeg har et par fav som jeg alltid føler meg komfy i selv om jeg egentlig ikke er jeans jente. Jeg liker de ikke for tynne, for lave i livet, og absolutt ikke når det er så mye stretch at den blir dvaskete til slutt.

De gode gamle jeansene som er tykke i stoffet, litt høye i livet, og som ikke sitter som et pølseskinn, det er de jeg elsker, og mine er fra Nelly! Disse har jeg tipset om før, men sånn egentlig er det litt vanskelig å tipse om jeans siden alle har forskjellige ønsker, former, midje, rompe, osv. En jeans jeg syntes sitter bra kan feks sitter helt feil på en annen, eller omvendt. Men, jeg tipser om de for det akkurat nå, siden de er de eneste som gir meg den komfy feelingen bortsett fra joggisen. For, ja, jeg loffer rundt i joggis fremdeles, men jeansene har kommet litt tilbake også ;)

Buksene som allerede lå i skapet får jeg ikke igjen , så jeg gikk opp i str! Disse buksene heter «mom jeans», hehe ;) Passende det nå!

Alle jeansene på bildene over, og den jeg har på meg, ligger under med link! Et par av dem er på salg nå også, og dette er de jeg har gått med hver gang dere har spurt hvor buksene mine er fra. (Jeg har str 27 , og 28 nå :)

Svart/ Her

Mid Blue/ Her

Light Blue/ Her

Denim blå/ Her

Blue Wash/ Her (Det er denne jeg har på meg)

Blue Jeans/ Her

Anja

Skriv en kommentar

4 kommentarer

  1. Flott du ser ut- og så kort tid etter fødselen. Her ser jeg fortsatt ut som hengebuksvinet :P men men det er vel prisen for at jeg har fått to tette unger!

    1. Ååe hehe, belive me, jeg har mine greier jeg også ;) Men hva gjør vi ikke for kidsa :p Klemmer

  2. Du ser så bra ut! Helt nydelig er du. Buksen er så fresh, så må bestille en sånn! Savner noe annet enn trange bukser, haha!

    1. Tusen takk =) Føler litt 50/50 om dagen, men sånn er det etter et svangerskap ;) Så tusen takk <3
      Ja de er veldig fine, og jeg digger de :D Klem