Vinterhudens glød!

Noe av det jeg liker aller mest er å gå helt uten sminke, og det gjør jeg som oftes fra mai- aug. Sommer, sol, lette sommerkjoler, og en lun sommerglød i ansikt og på kropp. Det er TOPP ;)

Det er veldig sjeldent jeg bytter ut, eller prøver nye sminkeprodukter. Det har gått i Dr Schrammek i mange mange år når det kommer til bb cream  og hudpleie produkter. Rougen min (den lille i speil) har jeg hatt i to år snart, sticken dere ser på bildet har jeg brukt i to år, glowen er ny fordi  denjeg brukte før gikk ut av produksjon, og så er jeg tilbake til Vita Liberata (igjen) etter at jeg ikke var så happy med en ny jeg prøvde. Vita L har jeg brukt siden 2014!  Jeg hadde vippe-ex eller brukte mascara frem til 2015, men sluttet helt med det. Nå bruker jeg kun vippeserum og mascara en sjelden gang. 

Vippeserumet jeg bruker heter Nutrilashes :)

«Alt» dette bruker jeg året rundt, men om vinteren føler vel vi alle at vi går i ett med veggen og trenger litt ekstra? I do! Så derfor dytter benytter jeg sminke litt oftere om vinteren kontra vår, sommer og høst.

Jeg har aldri hatt noe spesielt fancy opplegg når jeg legger sminken min. Bb creamen fra Dr Schrammek dæsher jeg litt i fjeset og smører den ut som om den skulle vært en hvilken som helst fuktighetskrem ;) Enkelt og greit. Så tar jeg brozen i kinn og pannen.

Denne sticken fra Clinique har jeg bare brukt under øyene etter Bb creamen og broze. Denne bruker jeg når jeg har pådratt meg de villeste mørkeringene, og jeg har lett for å få dem, så da går det litt av denne ;) 

Disse to har jeg brukt siden høsten i fjor og de er shimmer med stor S ;) Den store finner du Her, og den lille finner du Her!

Jeg går inn i mitt femte år med Dr Scahrammek som samarbeidpartner og gleder meg til å dele nye produkter med dere, samt ha spennende giveaways kanskje ;) ? Hehe. Purifying Vital Balm er min nye fav og den kunne jeg ha badet i hver kveld! Den bruker jeg hver kveld sammen med H.P Eye Cream, og peelingen benytter jeg i dusjen 1-2 ganger i uken!

Som du ser så er det fortsatt the same old når det kommer til sminke og hudpleie, og det syntes jeg er ganske fint. Det er nok tips og råd om nye kremer og sminke hver eneste mnd på forskjellige kanaler, og til slutt så vet ikke leserne/følegerne hva som egentlig brukes, er bra, eller som rett og slett bare er tull!

Anja 

Skriv en kommentar

6 kommentarer

  1. Hei! Kan jeg spørre hvilken farge du har i Kjær Weis rougen din?

    1. Hei, jeg har lovely =)

  2. Positivt at du er så fornøyd med produktene at de funker lenge! Jeg er også ganske fornøyd med den chubbysticken fra Clinique.

    1. Ja den er helt GULL! :)

  3. Hei <3 Jeg har startet med både Greenpeel og dr schrammek etter anbefalinger fra deg! Veldig fornøyd så langt, så tusen takk <3

    1. HeY =) Så kult å høre!! Håper du er like happy som jeg er ;) Klem