Er det virkelig sånn?

Kåpen jeg hadde på meg fikk jeg mange spørsmål om på Insta, den finner du HER (jeg har str 36) Joggis (jeg har str xs) / HER

Dagene går, og for hver dag som går lærer jeg å kjenne lille M. Det lille mennesket mitt <3 Nå gleder jeg meg veldig til lysere dager, varme og finne frem alle sommerkjolene mine. Jeg er jo en sommerkjole girl ;)

Lavrans skal dele opp permisjonen sin litt her&der, og vi tenker en familietur for oss fire i mai allerede. Rett og slett ta 17 mai i et annet land ;) Jeg har drevet å sett på det og det andre, men er usikker på mye. Lille F snakket om USA hver dag, og ja jeg kunne gjerne ha dratt tilbake, men denne gangen mer som en badeferie og ikke alle parkene. Så har vi snakket om å leie et sted i enten Frankrike, eller Spania, men så frister et helt nytt sted også. Det er litt å bli enige om, og jeg har ingen problemer med å reise med lille M så langt, for det gjorde jeg/vi når lille F var liten og, men 10t kontra 3t er jo er litt, hehe. Alltid litt nervi for å bli hun med skrike ungen på flyet i 10t, oh no, haha.

Helgene er våre «helligdager» selv om lille F&M er hjemme, og i dag blir det ost og kjeks her hjemme igjen, god vin, og besøk. Vi setter sånn pris på besøk, det sosiale og at jentene er her hjemme eller blir med oss på ting når det passer seg, er alltid veldig fint. Tror vi har booket så og si nesten alle helger fremover med besøk, småturer til venner, eller reise.

Så og si hver dag går jeg tur, og da tasser jeg bort til den nye leiligheten for å se hvor langt de har kommet! Hurry curry, jeg vil flytte inn NÅ;)

I går fikk Lavrans spørsmål om noe veldig mange snakker om etter at de har fått barn nr to.  Husker dere at jeg nevnte det på bloggen i fjor sommer, dette med at jeg overhørte noen mødre snakke om at en er som å ha ferie mens det å ha to er som å ha ti? Er det virkelig sånn? For alle? Eller ?

Vi ble enige om at vi føler at det er som å ha 1 1/2, i hvert fall nå. Men, hehe, ja det er jo alltid et men, MEN, haha, det går overraskende bra og jeg var helt enig Lavrans at dagene nå føles veldig som vi har 1 1/2, men M blir større og det blir kanskje jo mer å gjøre. Man får ikke to rolige kids, en av dem vil være den som er litt «mer» har jeg også hørt, men so far er M ganske så lik F når hun var bitteliten. 

Vi har en fin ordning ang M. Jeg har som regel alle nettene, og Lavrans tar helgene. Men av og til tar Lavrans en dag midt i uken også. M sover og chiller stort sett hele dagen, men fra kl 22 våkner hun. Da skal hun være med, og gjør ikke så mye ut av seg, og så sovner hun kl 02-03. I dag ble det luksus for da sov hun til 08.. – Men jeg skal ikke lyve, jeg merker det i hodet og øynene at jeg er oppe sent, haha. Godt jeg kan sove på dagen om jeg vil <3

Anja

Skriv en kommentar

7 kommentarer

 1. Jeg syns at å være hjemme med det eldste barnet er som å være hjemme med et halvt barn. Han er veldig rolig og tålmodig. Å være hjemme med det yngste barnet er som å være hjemme med tre barn, for han er koko og å være med begge er egentlig bare å tråkke vannet for å holde seg flytende til leggetid fordi yngste fyrer opp eldste og de sloss og konkurrerer om å sitte mest mulig oppå meg.

  Men hadde jeg hatt to som var som førstemann tror jeg ikke det hadde vært noe stress. Tror også det kommer litt an på hvordan man er. Jeg elsker min tid og blir helt sprø når jeg får for lite egentid. Her har det vært litt vanskelig fordi det er så krevende å være med begge to alene at vi stort sett må være to voksne tilstede. Men jeg sniker meg unna litt. Akkurat nå «skifter jeg lyspære nede i gangen» og har holdt på med den en halvtimes tid!

  Men det er bare 11 mnd mellom våre da, og det har vel også litt å si.

  Så fint for dere og Frøya at Maud ikke gjør så mye ut av seg enda. Da blir det jo en litt roligere tilvenning :)

 2. At to er som ti føles veldig rett enkelte ganger. Men det er kun i situasjoner som er stressende fra før to slitne barn hjem fra bhg, to som girer hverandre opp ved middagsbordet, to som skal ut av døra og ikke finner favorittlua så verden går under… mine jenter er 3 og 6. Men mest av alt er det fantastisk å ha to! Det samspillet de får er magisk ♥️ Tenk å alltid ha en lekekompis/bestevenn i nærheten som elsker deg uansett om dere er helt forskjellig!

 3. Hei!
  Hva tenker du om alle disse bloggerne/influencerne som er på ferie i Dubai? Så at på innlegget til Espen Hilton at du støttet det han skrev. Mener du at det er greit å reise til Dubai med tanke på det regimet de har, deres kvinnesyn og mangel på menneskerettigheter. Synes personlig at Espen sin begrunnelse bare er en dårlig unnskyldning og man skjønner at de har fått denne turen sponset og bare «koser» seg på ferie. De gjør jo ikke noe aktivt for å belyse problemstillingen i landet.
  Er veldig nysgjerrig på hva du tenker i og med at jeg synes du virker som en fornuftig person!

  1. Hey =) Jeg støtter han i hans valg og at står for det, og hvis han og «Kari Normann» ønsker å dra til Dubai så syntes jeg de skal gjøre det! Jeg var selv i Dubai fjor å besøkte venner, jeg har bodd i Dubai, og familien min bodde der i mange år pga jobben til mine foreldre, så jeg har kjent til Dubai lenge før bloggere begynte å dra dit og dagens media har satt et lys på stedet. Var ingen bloggere som var i mot Dubai i 2005. Det er så mange andre emirater, land i verden, og steder som burde få «høre» det også, så det gjelder ikke bare Dubai. Men det er nok også det at Dubai har blitt et sted der bloggere får gratisturer som også kanskje provoserer litt tror jeg?! Alt dette med Dubai som blir snakket om i media/andre bloggere som er i mot Dubai har jeg også fått med meg, og jeg syntes de er inne på veldig mye riktig :)

   1. Ida Sofie

    Tuller du med meg? Du har bodd der og tror at det folk reagerer på er at bloggerne blir sponset?! Jeg så hjertet ditt på instragrammen til Espen Hilton og kjente umiddelbart at jeg ble skuffet. Hvis du leser det Amnesty skriver om Dubai, mener du fortsatt det er innafor at bloggerne reiser dit og glorifiserer det?

   2. Anja Johansen

    Hei :) ja jeg har lest det, og jeg har lest alt som står om denne/disse sakene om bloggere som resier til Dubai, og er enig/hører hva de sier. Hjerte eller ikke hjerte, men hvordan eller hva jeg skal si om meg selv og min familie som bodde der i mange år pga jobb, og som drar ditt for å besøke venner vi fikk i den perioden vi bodde der? Jeg har aldri dratt dit sponset men reist dit pga fortiden jeg hadde der med min familie. Skal jeg og familien min slutte å reise dit? Skal min mor slutte å være med min far ned dit når han skal dit pga jobb? Jeg har aldri dratt ned dit for reklamere stedet, men pga noe helt annet.

 4. Hei Anja!
  Jeg har Matilde på 6 snart 7 år, og Alexander på 4,5 år. Joda, det er liv i heimen og det er mye å holde styr på innimellom. Med styr mener jeg at lillebror finner på mange sprell, spesielt inne på badet .
  Men til syvende og sist så er det så mye glede, lek og latter. Ville aldri hatt det annerledes!