Et must-have for alle småbarnsfamilier.

Annonse for Askeladden Navnelapper

TO SMÅ!

En god stund før jul bestilte jeg i samarbeid med Askeladden Navnelapper nye navnelapper til lille F og til lille M. På det tidspunket jeg bestilte navnlappene hadde Lavrans og jeg en liten uenighet ang etternavn på begge jentene. Jeg har jo i god tro trodd at F har hatt både Johansen og Solli som etternavn, men det må altså en bindestrek mellom de to for at det skal bli et etternavn. News for me! Jeg har (ikke nå lengre da, for jeg får ikke det ikke igjennom hos Lavrans) ønsket at alle fire skal hete det samme,  og at vi skal ha begges etternavn som etternavn. Gi din kommende kone noe tilbake da Lavrans, sa onkelen hans når vi snakket om etternavn. For det er flere i familien hans som er med på Johansen-Solli som etternavn. Jeg syntes jo det er skikkelig gammeldags at barna og kvinnen «må/skal» ta navnet til mannen. Som jeg sa til Lavrans, det må to til for å få barn, så hvorfor skal ikke mitt navn med som etternavn? Eller, hvorfor skal jeg ta ditt etternavn og du ikke mitt når vi gifter oss? 

Anyway den diskusjonen kan jeg snakke om i flere uker, haha, men nå ble det Johansen Solli, på lille M også på navnelappene. 

Jeg er en beige, grå, ja litt jordfarge jente, og jeg syntes det er fint på jentene mine også når det kommer til alt fra klær, eller møbler/dekor på barnerommene. Derfor ble det disse fargene denne gangen. Som Lavrans sa, ja nå har du fått en til jente du kan klæ på beige frem til hun oppdager My Little Ponny hun også, hehe ;)

På tidligere navnelapper har det gått i rosa, rød, og litt mer knæshe farger som lille F har bestemt selv. Askeladden Navnelapper har et bredt utvalg, og man kan designe sine egne varianter eller velge fargerike temapakker som feks Disney, Hello Kitty, Peppa Gris, Mummi eller Elias.

Fra og med lille F begynte i bhg har jeg kun behøvd å bestille to remser med navnelapper. En med kun navn og en med navn og mitt tlf. Det har holdt i over 1 år, og da har jeg noen få navnelapper igjen på slutten av året. Navnelappene går fort unna. En lapp i hver vott, truser, sokker, strømpebukser, sko, støvler, ja, det blir er en del klær som skal merkes. Med hånden på hjertet så har vi aldri mistet noe i bhg. For hvor irriterende kan det være når den ene votten er borte, eller den litt dyre jakken har forsvunnet. Merk klærne ;) Det fine med Askeladden Navnelapper er at de også har minilapper. Typ navnelapper i paletter som er perfekte til de aller minste tingene. Spenner, hårbøyler, og andre småting.

Husk å fest navnelappene på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet!

GIVEAWAY – navnelapper fra Askeladden.

Om ett år er det en til liten frøken som skal begynne i bhg, og da er det mer enn nok klær som skal merkes… igjen, hehe.

Har du et bhg-barn eller har en liten en som snart skal begynne i bhg (eller på skolen i år), og ønsker deg navnelapper fra Askeladden? Legg igjen en hilsen i kommentarfeltet da vel, for da er du med i trekningen av ett sett med navnelapper. Jeg trekker ut tre vinnere :) Husk å skriv riktig email da jeg vil kontakte vinnerne på email.

Anja

Skriv en kommentar

89 kommentarer

 1. Ja ja ja, det hadde vært supert! Hadde blitt glad om hjertet om jeg vant. Ha en flott helg med den fine familien din <3

 2. Ja , så lyst å prøve lappene fra Askeladden. Har nå lapper fra et annet merke og de faller av Så irriterende når madonnaen kun har gått barnehage i en uke ☃️

 3. Jatakk! Har 2 gutter i barnehagen :-)

 4. Ja takk!‍♀️ Mini i barnehagen trenger nye navnelapper

 5. Gratulerer med lille M jeg kunne trengt nye navnelapper til mine tre. Alle tre er premature og alle tre klarer seg veldig fint .

 6. Ja takk! Får øyeblikk to tette jenter med 18 mnd mellomrom. Eldste begynner snart i barnehagen

 7. Godt nyttår og gratulerer som tobarnsmamma mammaen til en liten gutt her som begynner i barnehagen til høsten vil gjerne vinne navnelapper:)

 8. Veldig gjerne! To bhg jenter så går mange lapper!

 9. Har to tette med 11mnd mellomrom. Jente og gutt. DET er mange barnehageklær det. Trenger absolutt en jevn strøm av lapper til klær og utstyr. Og lappene fra Askeladden er blant de som faktisk sitter på klærne, selv etter en del vask :-)

 10. Jatakk! Barnehagestart i AUG her ☺️

 11. Hei prøva lykken ❤️ Med en 2 åring i bhg og lillesøster som begynner etter sommaren

 12. Har 2 barnehagegutter og 1 skolegutt, så jeg vil gjerne vinne et sett med navnelapper til en av de

 13. Jeg har ei jente på 9 mnd som skal begynne i barnehagen. Kunne veldig gjerne tenkt meg å teste navnelappene:)

 14. Ja gjerne til hun jeg har nettopp vært dagmamma for og som har begynt i barnehagen :).

 15. Ja takk! Det hadde vært så kjekt med navnelapper til lille Vilma som starter i bhg til høsten. Krysser fingre og tær

 16. Godt nyttår og gratulerer med ei ny lita prinsesse Navnelapper hadde vært kjekt til poden som skal begynne i bhg

 17. Godt nyttår og gratulerer med ei ny lita prinsesse

 18. Monica Therese olsen

  Prøver lykken her… med 3 små og aktiviteter er disse merkelappene gull

 19. Ja, takk vi trenger nye lapper til frøknene som fikk så mye fint i julen

 20. Ragnhild Myren Stephansen

  Prøver lykken. Med 3 små prinsesser i hus, trengs navnelapper❤️❤️❤️

 21. Jatakk :-)

 22. Gjerne det! Vi ønsker oss navnelapper til nyfødte lillesøster

 23. Har brukt Askeladden sine navnelapper i to runder nå og vært storfornøyd! Nå er de for øvrig snart brukt opp og å få en ny ladning hadde vært helt supert

 24. Ja, takk! Vil gjerne ha navnelapper til lille frøkna her!

 25. Vi har nettopp fått en lillebror og da trenger vi enda flere navnelapper!

 26. Vinner gjerne så lillemor får egne navnelapper til barnehagestart til høsten! ❤️

 27. Hadde passet supert med litt navnelapper til lillesøster som begynner til høsten❤️
  Bruker de til storebror og er superfornøyd

 28. I vår heim er vi er to nyutdannede lærere som gjerne kunne tenke oss lapper til oss selv :D Er jaggu ikke bare barna som kan miste utstyr og klær på skolen..

 29. Ja takk, har en liten snuppa som skal starte i barnehagen til høsten!

 30. Takk for tipset! Passer bra for trillingene min kjære og meg driver å løper etter mens de herjer i hverandres klær fordi vi ikke aner hvem plaggene tilhører:)
  ‍♂️‍♂️‍♂️

 31. Ønsker oss gjerne navnelapper til barnehagestart nå i 2019 :)