Et must-have for alle småbarnsfamilier.

Annonse for Askeladden Navnelapper

TO SMÅ!

En god stund før jul bestilte jeg i samarbeid med Askeladden Navnelapper nye navnelapper til lille F og til lille M. På det tidspunket jeg bestilte navnlappene hadde Lavrans og jeg en liten uenighet ang etternavn på begge jentene. Jeg har jo i god tro trodd at F har hatt både Johansen og Solli som etternavn, men det må altså en bindestrek mellom de to for at det skal bli et etternavn. News for me! Jeg har (ikke nå lengre da, for jeg får ikke det ikke igjennom hos Lavrans) ønsket at alle fire skal hete det samme,  og at vi skal ha begges etternavn som etternavn. Gi din kommende kone noe tilbake da Lavrans, sa onkelen hans når vi snakket om etternavn. For det er flere i familien hans som er med på Johansen-Solli som etternavn. Jeg syntes jo det er skikkelig gammeldags at barna og kvinnen «må/skal» ta navnet til mannen. Som jeg sa til Lavrans, det må to til for å få barn, så hvorfor skal ikke mitt navn med som etternavn? Eller, hvorfor skal jeg ta ditt etternavn og du ikke mitt når vi gifter oss? 

Anyway den diskusjonen kan jeg snakke om i flere uker, haha, men nå ble det Johansen Solli, på lille M også på navnelappene. 

Jeg er en beige, grå, ja litt jordfarge jente, og jeg syntes det er fint på jentene mine også når det kommer til alt fra klær, eller møbler/dekor på barnerommene. Derfor ble det disse fargene denne gangen. Som Lavrans sa, ja nå har du fått en til jente du kan klæ på beige frem til hun oppdager My Little Ponny hun også, hehe ;)

På tidligere navnelapper har det gått i rosa, rød, og litt mer knæshe farger som lille F har bestemt selv. Askeladden Navnelapper har et bredt utvalg, og man kan designe sine egne varianter eller velge fargerike temapakker som feks Disney, Hello Kitty, Peppa Gris, Mummi eller Elias.

Fra og med lille F begynte i bhg har jeg kun behøvd å bestille to remser med navnelapper. En med kun navn og en med navn og mitt tlf. Det har holdt i over 1 år, og da har jeg noen få navnelapper igjen på slutten av året. Navnelappene går fort unna. En lapp i hver vott, truser, sokker, strømpebukser, sko, støvler, ja, det blir er en del klær som skal merkes. Med hånden på hjertet så har vi aldri mistet noe i bhg. For hvor irriterende kan det være når den ene votten er borte, eller den litt dyre jakken har forsvunnet. Merk klærne ;) Det fine med Askeladden Navnelapper er at de også har minilapper. Typ navnelapper i paletter som er perfekte til de aller minste tingene. Spenner, hårbøyler, og andre småting.

Husk å fest navnelappene på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet!

GIVEAWAY – navnelapper fra Askeladden.

Om ett år er det en til liten frøken som skal begynne i bhg, og da er det mer enn nok klær som skal merkes… igjen, hehe.

Har du et bhg-barn eller har en liten en som snart skal begynne i bhg (eller på skolen i år), og ønsker deg navnelapper fra Askeladden? Legg igjen en hilsen i kommentarfeltet da vel, for da er du med i trekningen av ett sett med navnelapper. Jeg trekker ut tre vinnere :) Husk å skriv riktig email da jeg vil kontakte vinnerne på email.

Anja

Skriv en kommentar

89 kommentarer

 1. Jaaaa takk;-) Passe perfekt for gutten min som nettopp har begynt i barnehage!

 2. Me ønsker oss lappar, ei jente på 3 år og ein gut på 2 mnd :)

 3. Ja, takk til navnelapper! :-D

 4. Hadde vært supert å vinne navnelapper til mini, som begynner i barnehagen til høsten

 5. Storebror Gustav går i barnehage og til høsten starter lillesøster Liv :) Vi er avhengig av disse merkelappene!

 6. Jeg ønsker navnelapper til Lavrans som begynner i barnehage til høsten

 7. Så fine navnelapper Dattera mi begynner i barnehage i august og jeg har så lyst på disse.

 8. Håper dere har hatt en fredfylt romjul og nyttår!
  Ønsker meg også navnelapper til guttungen som går i barnehagen

 9. Hadde vært supert å vinne Er snart tom

 10. Nydelig navn til minstemor! Gratulerer så masse til dere alle med henne♥️ Elsker de navnelappene vi også og skulle gjerne hatt noen nye til mine to jenter også da vi er helt tomme

 11. Vi ønsker oss navnelapper til gutten vår som starter i barnehagen nå i 2019 :-)

 12. Ja takk Med både skolejente og bhg gutt så går det med en del navnelapper Og lillebror har den siste tiden brukt storesøster sine lapper

 13. Her trengs det nye navnelapper med to i bhg og en på skolen Ha en fin dag:)

 14. Hei Anja,
  Opplever du selv noen gang å sende et motstridende budskap ved å skjerme barna fra bloggen, men samtidig bruke innlegg på barna og tjene/spare på produkter relatert til dem?
  Mvh Elise

  1. Hey hey =)
   Nei, for det er så mange «knagger» innenfor det tema der. En ting er å vise bara sine slik at hele verden kjenner dem igjen, og at bilder av hele barndommen ligger ute på nett. En annen ting er å ha reklame der en lue eller noen navnlapper ligger på sofaen uten bilder av barna. Noen tar i mot spons, andre ikke. Noen legger ut bilder av barna med produkter, uten produkter, gratis, betalt, listen er lang. Vi ønsker ikke at våres barn skal ha et «fjes» i sosaile medier, men vi ser ikke noe prob å ha litt reklame som er relatert til vår hverdag med barn uten at de blir eksponert. :)

   At jeg og Lavrans har samarbeid med kunder som har barneluer eller navnelapper og bildene kun er av produktet eller bakhodet/hånden til F eller M, tror jeg ikke vil plage våres to jenter når de blir gamle nok til å skjønne sosiale medier. Men hvis jeg hadde dokumentert hele barndommen deres opp og ned, og at folk kunne kjenne dem igjen pga bilder over mange maaaaange år, tror jeg kanskje de ikke hadde syntes hadde vært like kult. Så tror jeg begge to blir veldig takknemlig for at pengene som kommer inn på slike samarbeid går inn på deres konto :)
   Sånn har vi valgt å gjøre det, og alle får velge det de mener eller tror er riktig for seg og sine kids :)

   1. Jeg har ingen tvil rundt at dere kun tenker barnas beste og retten de har til selv å kunne velge. Jeg savner mer etisk refleksjon rundt det å tjene penger på barna. De kommer nok til å være glad for å ha penger på sine kontoer, men kan man etisk/moralsk forsvare hvordan pengene er tjent. Jeg er helt enig i at barn bør skjermes fra sosiale medier til de er gamle nok til å ta det valget selv, men jeg mener at også at det blir feil å motta penger/spons/gaver på dem. Du skylder ingen å skulle forsvare dine/deres valg, men jeg hadde behov for å forstå hvorfor dere gjør som dere gjør, for det kan fremstå noe motsigende. Beste ønsker for 2019.

   2. Anja Johansen

    Ja og jeg syntes du gir en ganske god og reflektert tilbakemelding på dette, i forhold til andre som slenger ut med drit fordi de mener at deres valg er 100% riktig og alle andres er feil. Viktig å kunne respektere andres valg innenfor dette tema, og det gjør du selv om du stiller spørsmål og tenker annerledes :)

    Klemmer til deg =)

   3. Jeg synes dette er et utrolig fornuftig og fint utgangspunkt dere har valgt Anja! Jeg tror i hvert fall jeg selv ikke hadde syntes det hadde vært særlig kult om hele min barndom osv lå på nett pga mor/far blogg/sosiale medier når jeg var i tenårene. Jeg hadde valgt akkurat det samme om jeg hadde vært er «kjent» fjes i sosiale medier selv og hatt barn.
    At dere i tillegg setter av pengene fra slikt samarbeid på barnas konto viser bare nok en gang at du har tenkt nøye gjennom det og har et bevisst forhold til hele opplegget. Tenk så glade de blir når de blir store for å ikke ha blitt eksponert i sosiale medier og for å ha fått ei litta bonus på sparekontoen sin i tillegg!
    Heia deg og heia ditt friske pust i en ellers rosa blogg verden!!
    Gratulerer så mye med lille Maud, vakkert navn <3

   4. Anja Johansen

    Hei du <3 Tuuusentakk for en lang og fin tilbakemelding på det jeg gjør og velger :) Masse klemmer til deg =)!

 15. Navnelapper får man aldri nok av! Har samme ettenavndiskusjon som dere her faktisk, blir ikke enige og gratulerer med lille Maud ❤️

 16. Storesøster på 4,5 år og Lillesøster på 6 mnd ønsker seg navnelapper Peppa Gris og unicorn-lappene er stor favoritt hos oss

 17. Enda en ting jeg ikke hadde tenkt over st man trengte til barnehagestart! Så smart :)

 18. Her trengs nye navnelapper så dette hadde vert midt i blinken

 19. Lillesøster startet i barnehagen i dag , med storesøster sine navnelapper fordi mor er treg så trenger sårt sine egne..

 20. Her er det tid for bhg nå etter sommeren, så vi trenger absolutt slike merkelapper :)

 21. Navnelapper til lisja hadde vore supert!

  1. Lisja, pent navn <3

 22. Det hadde vært supert med navnelapper til både storebror som trenger påfyll og til lillebror som skal begynne i bhg om ett års tid :)

 23. Geniale til klær, leker og utstyr til barnehagen!

 24. Har 2 små i barnehage og trenger alltid navnelapper.
  Og foresten, gratulerer med lille Maud, så fint navn

 25. Gratulerer med vesle Maud – ærverdig navn!

  Navnelapper til lillebror hadde vørt supert!

  Ha ein flott dag!

 26. Vi ønsker oss :) Har et barn i barnehage og et i 1. klasse så det hadde passet veldig bra :D

 27. Disse navnelappene står høyt opp på listen over ting som ønskes. Jeg krysser fingrene.

 28. Jeg har tre små som trenger nye navnelapper. Så det hadde passet helt perfekt!

 29. Det ville vært supert med noen nye navnelapper. Har kun god erfaring med navnelapper fra Askeladden :-) Stå på ditt Anja- enig i det er gammeldags å kun skulle ta etternavnet til mannen! Blir også mer og mer vanlig å ha bindestrek
  Ha en strålende dag <3

 30. Elin Opsanger Helgevold

  Det ville vært supert med noen nye navnelapper. Har kun god erfaring med navnelapper fra Askeladden :-) Stå på ditt Anja- enig i det er gammeldags å kun skulle ta etternavnet til mannen! Blir også mer og mer vanlig å ha bindestrek
  Ha en strålende dag <3

 31. Ja, takk Navnelapper er et must!!

 32. Jeg bruker også de navnelappene til mine barn :)

 33. Elsker å lese bloggen din og har vært en trofast følger lenge, jeg bare ikke noe flink på å legge kommentarer. Jeg har ei litta frøken som snart skal begynne i barnehage, så disse hadde kommet veldig godt med ha en fortsatt fin dag, Anja ❤️

  1. Sååå hyggelig at du kommenterer ;) Klemmer

 34. Hei! Jeg har en barnehagegutt på 2 år. Hadde vært veldig kjekt med nye navnelapper :-)

 35. Disse navnelappene har jeg brukt i flere år til guttene våres. De er så gode! Nå trenger minsten på 3 år påfyll ;) Klem <3

 36. Ønsker oss nytt sett med navnelapper til nytt år. Er veldig fornøyde med disse, og som du sier går de rask unna

 37. Hei! Jenta mi skal begynne i bhg i år. Hadde vært høvelig å vinne et sett med merkelapper ☺️

 38. Hadde vært helt supert med navnelapper ⭐️ Har to jenter selv,de er skolebarn og har fått erfare at på skolen må ALT merkes

 39. Ja det vil jeg ha!!

 40. Hadde vært supert med navnelapper til en liten sol på 10 mnd som skal begynne i BHG til høsten. ☀️

 41. Ja gjerne, har to bhg-barn, og navnelappene forsvinner som bare det

 42. Jeg ønsker meg☺️

 43. Det hadde vært supert!

 44. Ønsker oss navnelapper – de er supre

 45. Jeg ønsker meg :-)

 46. Ha en fin dag⭐️

 47. Min lille begynner i barnehage etter sommeren. Her i huset er vi gift men har valgt å ha våre egne etternavn, for det er jo det som er «meg», når mini kom til verden fikk hun mitt etternavn og hans navn til mellomnavn stå på kravene Anja

 48. Den lille fine jenta jeg er fadder til skal begynne i barnehagen etterhvert og mor hadde nok blitt veldig glad for navnelapper

 49. Hadde vært supert til vår Hedvig ❤

 50. Helt topp med navnelapper! 3 barn i bhg/skole = mye å holde styr på.. Og barna glemmer igjen ting overalt!! Navnelapper fra Askeladden holder forresten lenge i vask