Slik blir vår jul.

VÅR JUL.

I går kom vi opp til Lillehammer, og her blir vi til det nye året begynner. Vi skal pendle litt opp&ned fra Lillehammer og Sjusjøen, siden min familie er på hytta i julen. Selve julaften feirer vi med Solli, og så blir det Johansen litt her og der. Vi pleier å ha annen hvert år med hver familie, og kanskje neste jul kan vi invitere min familie hjem til den nye leiligheten. Lavrans var nemlig på omvisning forrige uke sammen med Obos og da fikk vi høre at de hadde kommet så langt med bygging at vi mest sannsynlig kunne flytte inn før ;) I hope so! Vi ønsker jo veldig gjerne å invitere hjem til oss, og ha/begynne med Johansen Solli tradisjoner/jul <3

Bilturen opp gikk som en drøm. Maud sov hele veien, og det gjør hun stort sett hele tiden bortsett fra når hun er sulten, og titter rundt seg. Hun er ekstremt rolig. Smatter når hun er sulten, spiser godt, rapen kommer på sekunden, og det ser ut som hun koser seg veldig. Litt gøy er det å komme inn i den «timing» perioden igjen som vi husker så godt vi hadde med Frøya også. Typ, la hun spise før vi setter oss i bilen, våkne skikkelig før vi skal et sted, osv. Alt kommer plutselig tilbake når man «sitter» i det igjen ;) En veldig koselig tid!

Nettene er rolige. Stille, men noe våken, hehe. Hun våkner for mat, spiser, titter på deg, er litt våken, sovner og er veldig happy. Enn så lenge går det veldig rolig og fint <3

Anja

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Jeg ville kanskje heller brukt ordet «rolig» enn snill, da barn som gråter mer er mer urolige, men ikke på noen som helst måte slemme, de har kanskje vondt i magen f.eks. Om du skjønner hva jeg mener :) dette er ofte litt sårt for de mødrene med babyer som gråter mye. Men uansett, håper dere får en fantastisk fin jul <3

    1. Enig =) Klem