Et sjeldent syn

UT AV HULEN

Jakken på bildet over er den eneste jakken jeg får igjen, og buksen er den eneste jeg går med, og har gått med i flere uker nå. Hehe. Alle genserne/toppene mine passer, bortsett fra i lengden, så jeg går så og si å drar ned toppene hvis jeg først skal ut av leiligheten. Jeg er absolutt ikke en fashion preggo at the moment, og jeg lever i denne ene ullbuksen (fordi jeg selvfølgelig klarte å krympe den andre), og morgenkåpen til Lavrans, hehe. Det er vel lov å si at jeg gleder meg veldig til å bruke klærne mine igjen?! ;)

I går kom endelig snøen til Fornebu og vi var ute på tur. Det er et sjeldent syn å se meg tasse ute, fordi jeg rett og slett føler meg så tung, paff og at skjelettet mitt skrangler når jeg beveger meg, haha. Vi tok turen bort til den nye leiligheten, og endelig har etasjen vår kommet opp. Plutselig fikk vi se hvor fin utsikt vi får, hvordan det vil se ut utenfor, etc. Jeg elsker at det kommer baker/restaurant like ved oss. Gleder meg allerede til jeg tasse ned på bakern å kjøpe frokost i helgene <3 Det er fortsatt mye som gjenstår, men om to uker skal vi få lov til å ta turen innom på samme leiligheten som vi har kjøpt bare i nabobygget. Da får vi et enda mer inntrykk av hvordan det vil bli innvendig, bortsett fra det vi har valgt av tilleggsvalg (gulv, kjøkken, farger etc) ! Plutselig er det innflyttningsdag!

Teddy/ Her , Sko/ Her, Genser/ Her, Lue/ Her

I dag blir tur ut i snøen, café, julefilmer og bare kos. Jeg elsker denne tiden og vi koser oss gløgg!

Anja

Skriv en kommentar

4 kommentarer

 1. Hei! Ble så nysgjerrig på bakeriet/restauranten du nevnte, kommer det ved Oksenøya?

  1. Hei ja, i same felt som leilighetene der ute =) Var Lavrans som sa han hadde sett på bilder/infohefte ;)

 2. Hei Anja☺️
  Skal ærlig innrømme at bloggen din er en jeg titter innom i ny og ned, altså er det ikke alle innlegg jeg har full oversikt over men etter jeg selv ble gravid har jeg begynt å følge mer og mer med. Jeg har lest mange blogger som skriver om graviditet, barn osv. men synes din er mest genuin, ikke masete og ærlig. Takk for det men jeg lurer på, om du ikke allerede har skrevet et innlegg om det: hva pakker man i fødebagen? Hadde hatt veldig lyst å lese hva du pakker, fremfor 25 hysteriske inne i en Facebookgruppe eller andre blogger som jeg føler selger mer enn hva de er ærlig på

  1. HEI HEI :) Hehe grattis med den lille i magen <3

   Jeg trodde det ble fødsel forrige uke, så da rev jeg ned en bag, la oppi en joggebukse, en hoodie, truse, bh og en ullgenser. Litt komfy/chill outfit. Så kom jeg på at jeg kanskje burde ta med noen klær til hun lille, da da slang jeg oppi ullbody, ullstrømpebukse, og et ullset som er litt tykt. Et pledd til å ha i bilsetet rundt henne tok jeg også med. Hmm, jo, så har jeg med meg en liten pung med en ansiktskrem, deo, og tannbørste. Det er faktisk alt som ligger oppi der ;)

   Store truser, bind, dusj, såpe etc har de jo på sykehuset, og det er jeg ikke så veldig pirk på, pluss at jeg skal føde, ikke på catwalken, hehe.

   Jeg har ikke med noe "fine" klær, sminke, ammeting, flere plagg til lille, osv. Det jeg evt trenger vet jeg de har på sykehuset til både meg og lille rett etter en fødsel <3

   Hvis jeg kommer på noe der og da, så får Lavrans evt hente det, hehe :)

   Håper det hjalp litt ;) Klemmer