Endelig! Noe så etterlengtet og snart en «ny» hverdag.

PÅ TIDE!

Jeg tar det som et tegn at snøen har kommet. Kanskje lille M er like rundt hjørnet ;) Kanskje jeg får en fødsel med snø utenfor vinduet slik har ønsket? Endelig er den kosen jeg har lengtet etter her. Lysene fra juletreet om morgen og den hvite snøen som har lagt seg på bakken utenfor. 

Outfits bilder er det dårlig med om dagen, og det er nok fordi jeg i bunn og grunn kun går i t-skjortene til Lavrans, eller morgenkåpen hans. Hele denne uken har gått til å være hjemme med lille F, fordi vi begge er småsyke med tette neser, litt hoste og det følger med. Mye film, kos i sofaen, pakke inn julegaver, og snakk om når lille M kommer. Hun gleder seg så sykt til å bli storsøster <3

EN «NY» HVERDAG

Jeg har det enormt fint om dagen, tross en ventetid som er litt kjedelig ;) Det er spennende å se hva tiden fremover vil bringe. Hvem, hva, hvorfor, og hvordan. Alt som kan dukke opp. Utfordringer, psyke, valg, verdier, og takknemlighet.

Jeg velger å se på forandringer, utfordringer, lykke i hverdagen, helse, familie, barn, kjæreste, egne valg, og det å stå for den du ER, som noe lærerikt og positiv i livet. Livet er ingen dans på roser, men det handler mye om mindsettet man har til det meste <3

Jeg går inn i en ny hverdag om noen uker med barn nr to, og det vil garantert forandre en hel del. Men. Jeg sier men fordi jeg har alltid vært en som aldri har tenkt at «nå begynner et nytt liv». Jeg har et liv, og alt som kommer inn i det, eller går ut av det er med å forme meg, Lavrans, Lille F og alt vi står for. Jeg vil alltid være meg. Jeg har alltid ønsket, klart, og villet være den jeg fremdeles er selv om jeg er mor. I snart 4 1/2 år har jeg vært hun som setter utrolig pris på det å samle, inkl, ta seg tid, planlegge, reise med venner/familie, ha kjæresteturer/helger, snakke, dele, og være ganske chill på det meste. Dette vet jeg at jeg har fått litt tyn for, fordi det er så forskjellig fra person til person hvordan man ser på småbarnslivet og hvordan livet er og blir etter man får barn.

Når lille M kommer har Lavrans og jeg bestemt oss for at vi «kjører» på slik vi alltid har gjort med lille F, og det har jo gått over all forventing. Selv om vi har våre utfordringer har vi valgt å ikke fokusere på det, men heller føle litt på det når det har kommet opp. For oss er det viktig å ikke la for mye styre mindsettet, humør, valg og de rundt oss. En ny hverdag blir det, og man må jo se det litt ann, men for oss er det viktig å bevare det vi alltid har satt pris på også. Samle de rundt oss, bidra, invitere, takke ja, strekke seg, ta med kidsa, prøve nye ting, og bare det å være oss! 

Jeg gleder meg til en ny hverdag, en ny mindset, nye følelser, nye sårbareheter, og nye inntrykk. Nå før jul har får vi litt småbesøk her og der før vi reiser opp til Lillehammer og Sjusjøen. Vi skal ha typ «åpent hus» før vi reiser. Samle de rundt oss til gløgg, julehygge, baking, u name it. Fadderne til lille M, kompiser, venninner, besøk fra Bergen, Fornebu gjengen, og alle rundt oss. 

Det blir en fin og GOD tid nå i julen <3

Anja

Skriv en kommentar

10 kommentarer

 1. Jeg tror myra eller mira! Kosleig å. Følge deg!!

  1. Hei hei =) Nei, er ingen av de heller :) Klemmer

 2. Herlig med juleførebuingar
  Viss det er lov å tippe namn så tipper eg Moira, etter den flotte, sterke rollefiguren Moira frå Handmaids Tale ❤

  1. Moira, det var nytt, og ganske kult. Aldri hørt det før <3 Klem

 3. Tror det er Milla eller Maud:) Lykke til med fødsel!

  1. åååe fine navn <3 Tusen takk :) Klemmer

 4. Tippet nå på Maya og Frøya? :D Forresten fortjener du skryt for at du er så flink å oppdatere bloggen tom som høygravid!

  1. HEI =)!! Tuuuusen takk, hehe jeg prøver så godt jeg kan <3 Nå ble jeg glad ;)
   Hehe nei det er ikke Maya ;) Klem

 5. Jeg DIGGER mindsettet ditt, og det er så deilig å se noen skrive sånt. Trenger den påminnelsen jeg, at man ta det med ro og at forandringer ikke ødelegger livet. Jeg er mer nevrotisk enn jeg liker, men har i løpet av mange forandringer de siste årene også blitt litt flinkere til å stå i det, akseptere det og endre innstillingen min til det. Det er også lov å være sårbar! Digger deg Anja, og digger at du gjør din greie, dere gjør deres greie, og jeg gleder meg på deres vegne for lille M :)

  1. Hey E :) takk for at gode ord <3 Masse juleklemmer til deg =)!