Et lite savn

EN FEELING

Det er noe i meg som gir meg en feeeling på at jeg ikke vil gå til termin. De siste dagene har jeg følt at nå skjer det noe! Kynnere, litt ukjente småvondter i magen, urolige netter og en kropp som er veldig off. Jeg er ganske lei av å tasse rundt i ullbuksene mine, hehe. Savnet etter jeans er stort nå, og det hadde jeg ikke trodd at jeg skulle si, men nå savner jeg å dra på meg en jeans!

Jeg må le av meg selv. Jeg har måtte begynne å ta sats for å få opp det ene benet når jeg skal ta på meg både truse og bukse, haha. Det har nesten blitt rene treningsøkten.

Jeg har begynt å finne frem klærne mine igjen, selv om jeg ikke vet om buksene passer eller ikke. Jeg regner med at et par av de (som ikke er boyfriendjeans) vil være litt små, men men. Frem til nå har jeg kun hatt en hylle i skapet som jeg bruker. Det er tre ullbukser, en lang t-skjorte, og noen store sweaters. Hadde det vært sommer hadde det nok vært litt enklere å kle seg. Typ, bare dra på seg en stretchy og oversize kjole ;) 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 kommentarer

 1. Hei Anja!
  Lykke til fremover. Tenk at nå du nesten er i mål. Jeg kjenner deg ikke men har fulgt deg lenge, så kjente det knøyt seg i magen da du for noen uker siden lå på sykehuset med en mulig premature fødsel igjen. Synes så synd på deg og tenkte mye på deg. Tenk at du klarte å være så positiv og rolig oppi det hele. Du er helt utrolig!

  Jeg har et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på. Hvis det finnes noe svar da.. Søsteren min fødte en liten pike i uke 25. Hun har det bra , og har vist seg å være en sterk baby hittil. Jeg vet det kommer til å gå mye opp og ned i tiden fremover så spørsmålet mitt er hvordan kan jeg være der for henne og samboeren?
  Hva satt du pris på? Hva trenger man at andre sier, fikser osv. Vet at alle er forskjellig men tenkte siden situasjonen er litt lik at kanskje du hadde noen tips.
  Så må vi bare krysse fingre for at alt skal gå bra.

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) det var et veldig langt, fint og bra spørsmål, så jeg skal lage et lite innlegg på det ;)

 2. Masse lykke til
  Håper du får en fin fødselsopplevelse.