De gøyale og sosiale gavene under juletreet.

Annonse for CoolStuff

GØYALE OG SOSIALE JULEGAVER

Hva ønsker du deg til jul? Jeg elsker gaver og en oppmerksomhet der jeg kan være sosial, dele med andre, oppleve eller gjøre noe gøy. Jeg har kanskje en «kjedelig» ønskeliste i år, som i fjor, og året før, men mine ønsker handler mye å inkludering og det sosiale. På min ønskeliste står det blant annet lagringsvin og matopplevelser. Jeg sparer jo på vin, og elsker å invitere venner på god mat, vinsmaking, og finne de spesielle og litt bedre vinene. Matopplevelser..fordi jeg elsker mat, og fordi jeg elsker å oppdage, smake og spise sammen med de jeg er glad i. Nye spisesteder, nye smaker, det sosiale og bare det å være sammen.

Når det kommer til hva jeg gir min familie og mine nærmeste venner, så går det i begge deler. Både gaver som har med det sosiale å gjøre, og ting som personen har ønsket seg. Men, hva gir man en som kanskje ikke ønsker seg noe? Eller som har alt (som min pappa alltid sier;) ? Eeeeller som bare er vanskelig å finne noe til?

TIL FAMILIEN

Hvem i rommet / Her Fleip eller fakta/ Her

Jeg prioriterer mine foreldre veldig mye, og spesiellt når spesielle dager står for tur. Bursdager, farsdag, morsdag, oppmerksomheter i forbinnelse med ferier/hytteturer (vertinnegaver, kjøpe inn mat/vin når vi treffes, blomster etc) og ikke minst nå i julen. Alt mine foreldre har gjort for meg og mitt, Lavrans, lille F, og bare det at de er mine foreldre er nok til at jeg vil gi tilbake når det kommer til alt

Noe av det jeg ønsker å gi til mine foreldre i år er gøyale og sosiale spill som kan ligge på hytta eller hjemme, og som bidrar til det sosiale. Vi skal feire nyttår med mine foreldre i år og da kommer nok disse to spillene godt med etter mat og vin <3

TIL DEN TØFFE!

Hot sauce utfordring/ Her

Denne her! Denne har jeg valgt ut som et alternativt som en gøy lek etter besøk/middag, eller kanskje til en middag? Du har kanskje sitt disse bad taste godteriene man kan kjøpe, som er et spill? Dette får jeg samme vibe av, og jeg kunne godt ha tatt den med som en utfordring sammen med venner når vi har sene kvelder sammen. Når jeg tenker litt ekstra over det så har jeg også en far som mener at ingen mat kan bli for sterk, så kanskje en gøy gave til han? ;)

PÅ BADET

My bath badefarge/ Her Unicorn spray/ Her

Til de små? Og til de som elsker unicorns ;)?

Lille F har allerede prøvd badefargen oppi den store baljen vi har på badet, og fargevann er jo alltid en slager! Jeg kjøpte noe lignende til kidsa til en venninne i fjor, men det som er litt kult med denne er at man kan mixe fargetablettene slik at man kan lage andre farger enn de som ligger oppi ;) 

TIL KJÆRESTEN NÅR HAN SKAL LAGE FROKST PÅ SENGA

Eggform hjerte/ Her

Denne får Lavrans, og denne burde alle gutter (og jenter?) ha i kjøkkenskuffen sin, hehe. Hvem vil ikke ha frokost på senga en gang i blant der egget er formet som et hjertet ;) I WILL! 

SMILE TO THE CAMERA

Kodak polaroidkamera/ Her 

Denne kunne jeg godt ha pakket inn til meg selv, haha og kanskje jeg gjør det også? Jeg er jo kjent for å være flink til å bare gå å kjøpe gaver til meg selv, så, hehe. Men nei. Kule gaver som er litt annerledes, og noe annet enn kamera på Iphonen sin. Lager du er minnebok, kort, etc, er denne perfekt. Det kule med denne lille saken er at den skriver både ut bildene dine og du kan overføre bildene du tar til telefonen din! 1 min, så har du bildet ditt i hånden!

Håper du fikk litt gøyale tips til gaver ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *