Julegløgg med eple.

ENKELT OG GODT

Jeg er veldig glad i den tradisjonelle julegløggen fra Tomte (med masse nøtter oppi), men jeg liker også å lage min egen gløgg. Jeg mikser og trikser litt, og denne her med eple er noe jeg syntes alle burde prøve om du er en gløgg-elsker ;) Lag en hel kjele som du kan ha som velkomsdrikke til julebord, eller lag deg noen kopper til sene kvelder med julefilm og kos. Denne gløggen er supergod!

5dl eplemost

1 eple

Kanelstenger- 2 stk

Kanel (pulver)

Stjerneanis -et par stykker

Nellik – 1 spiseskje

Ingefær – revet

Brunt sukker – 1 spiseskje

Ha alt oppi samme kjele og la det småkoke noen minutter. Jo lengre den står, jo bedre!

Skjær eple i skiver og legg de i kjelen. Riv litt ingefær over. På slutten drysser du litt kanel over og rører rundt.

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Ta 50/50 eplejuice og tranbærjuice. Friskt og godt og veldig bra for kroppen :)